Многофункционална Закачалка за дрехи в коридора, Тежкотоварни Органайзер за гардероб, Шкаф за дрехи с Многопластова рафт За обувки, полици За съхранение от естест?
  • New

Многофункционална Закачалка за дрехи в коридора, Тежкотоварни Органайзер за гардероб, Шкаф за дрехи с Многопластова рафт

BGN 91.50

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

▲ Бърз ДЕМОНТАЖ и монтаж : Нашите закачалки прост дизайн, лесни за инсталиране, много удобни за съхраняване и транспортиране ▲ СТАБИЛНА и здрава : Тази свободно стояща закачалка за палто е направена от висококачествен бамбук.Стабилна основа с четири ъгли е в състояние да издържи няколко тежки предмети от плат, не се тресе и не съвети, дори и при пълно натоварване. ▲ МНОГОЦЕЛЕВИ : 3 в 1, стойка за обувки + закачалка за дрехи + рафтове за съхранение, подходяща за задоволяване на различни нужди.Можете да окачите на своите палта, шапки, чанти, портфейли, чадъри и не вреди на дрехите си. ▲ Модерен ДИЗАЙН : Закачалка за дрехи има засилено дъното и многопластова конструкция за съхранение.Закачалка за дрехи подходящи за повечето варианти на оформяне на хол, спалня, антре, офис или дрешник и не заемат много място в стаята. ▲ Служба удовлетвореност на : Професионалното обслужване на клиенти е на разположение до и след вашата покупка.Дай шанс и ще имате по-добър живот!. -Страхотна закачалка за дрехи позволява по-добро организиране на вашите палта и аксесоари. -Тази изящна и стилна закачалка за дрехи достатъчно, за да работят в няколко помещения, подходящи за вашата и на семейството, фоайе, всекидневна, спалня, офис, кабинет и т.- Тази здрава закачалка за дрехи, изработена от висококачествен бамбук, може да добавите и достатъчно място за съхранение, тя заема минимално пространство за задоволяване на различни нужди. -Два цвята и четири размера, подходящи за всеки стил на украса на къщата.[Опции] : -Цвят : натурален цвят/ кафяв -Материал : бамбук /плака от средните влакна -Размер на продукта : 50/70/80/100*30* 138 см -Изисква се сглобяване : Да-съдържание на Пакета : 1 х закачалка за дрехи 1 х инструкция [Бележки] : -Не се мотае тежки дрехи или други предмети, които са с наднормено тегло към горната релса или куки.