Черна Шестостенни Дръжка, Тренировка във формата на Кръст и Триъгълник, Комплект от 5 теми Сплав с Директен Опашка, Набор от Флейти за стърготини, Спирала, Комплект ?
  • New

Черна Шестостенни Дръжка, Тренировка във формата на Кръст и Триъгълник, Комплект от 5 теми Сплав с Директен Опашка, Набор

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Материал от сплав с използването на висококачествени метални с оглед на дълголетие и издръжливост 100% чисто нов и високо качество. ● Удължавам напречното треугольное тренировка, точно пробиване, устойчива на износване материал, от бързорежеща стомана. ● Висококачествен избор на материал, кръгла с диаметър дръжки, траен и устойчив на абразия, както и плавно отстраняване на стружки. ● канавка за чип Повърхността на канали за стърготини, фино полирани, повърхността е гладка и равна.Бързо отстраняване на стружки и по-гладко. ● Материал от сплав с използването на висококачествени метални с оглед на дълголетие и издръжливост. 100% чисто нов и високо качество. ● Удължавам напречното треугольное тренировка, точно пробиване, устойчива на износване материал, от бързорежеща стомана. ● Висококачествен избор на материал, кръгла с диаметър дръжки, траен и устойчив на абразия, както и плавно отстраняване на стружки. ● канавка за чип Повърхността на канали за стърготини, фино полирани, повърхността е гладка и равна.Бързо отстраняване на стружки и по-гладко.Черна шестостенни дръжка крестообразное треугольное тренировка, комплект от 5 теми сплав с директен опашка, комплект спирала тренировки Спирала, спирала тренировки за обработка на дървесина, комплект спирала тренировки Особености : 100% чисто нов и високо качество ● Удължавам крестообразное треугольное тренировка, точно пробиване, устойчива на износване материал, от бързорежеща стомана. ● Висококачествен избор на материал, кръгла с диаметър дръжки, траен и устойчив на абразия, както и плавно отстраняване на стружки. ● Подходящи за пробиване на различни материали, дърво, меко злато, купи, пчелен восък, PVC, пластмаса. ● Материал от сплав с използването на висококачествени метални с оглед на дълголетие и издръжливост. ● канавка за чип Повърхността на канали за стърготини, фино полирани, повърхността е гладка и равна.

Material:
Alloy
Color :Black:
Cutting diameter (mm):
5-12
Diameter of shank (mm):
6.35
Length of chip pocket (mm):
80-100
Total length (mm):
100-118
Useful length (mm):
80-100
Tool handle type:
hexagonal handle
Package Includes:
1 Set Cross Triangle Drill
note:
1.Please allow 1-2mm errors due to manual measurement, make sure that you do not mind before you order.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :