Кръгла Тава за торта Hemoton с Купол Бяла Керамична Чиния За Торта Сервировочный Тава и Прозрачна Стъклена Куполна Поставка за Торта Десерт Плоча Различни Ястие със С?
  • New

Кръгла Тава за торта Hemoton с Купол Бяла Керамична Чиния За Торта Сервировочный Тава и Прозрачна Стъклена Куполна Поставка

BGN 18.54

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

държач за торта Стилен външен вид, което прави тази форма за торта, украса за вашата кухня и партитаСъс стъклен капак добре направени, за да пазят от мухи, далеч от храната.Този керамичен поднос може да се използва за настаняване на много продукти, като бургери, десерти, сладкиши и т. Този поднос за хранене, изработен от висококачествен керамичен материал, който се отличава с издръжливост и практичност. Подходящ за рождени дни, партита на басейна, семейни събирания и т. Описание на Този продукт представлява тава за торта с прозрачен стъклен капак за хранене, което е много практично.Тази със стъклен капак добре защитава вашата храна от мухи и комари.Керамична чиния е безопасен за употреба и е полезна за здравето, в него може да се съхранява сладкиши.Характеристики Материал : керамика, стъкло.- Размер : 18 X18 виж - Този поднос за хранене, изработен от висококачествен керамичен материал, който се отличава с издръжливост и практичност.- Със стъклен капак добре направени, за да пазят от мухи, далеч от храната.- Стилен външен вид, което прави тази форма за торта, украса за вашата кухня и партита.- Подходящ за рождени дни, партита на басейна, семейни събирания и т. - Този керамичен поднос може да се използва за настаняване на много продукти, като бургери, десерти, торти и т. Пакетът включва 1 x чинията 1 x Стъклен капак.