Mobestech Лосион за Пътуване 6шт Бутилки с Безвоздушным Помпа Банка за Крема Вакуумно Бутилка Безвоздушный Козметични Контейнер 50 мл Бутилки за Лосион Празни Контейне?
  • New

Mobestech Лосион за Пътуване 6шт Бутилки с Безвоздушным Помпа Банка за Крема Вакуумно Бутилка Безвоздушный Козметични Контейнер

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

- Те са произведени от съвременни материали, които ще ви осигурят продължителна употреба - Той може да се използва като контейнер за козметични продукти и е особено добър за пътуване. - За многократна употреба дизайн ви позволява да го използвате отново и е чудесен аксесоар за пътуване. - Малък и лек дизайн, удобен за носене. - Проста конструкция и помпа, тези пътни бутилки са много удобни за използване. - Те са произведени от съвременни материали, които ще ви осигурят продължителна употреба. - Той може да се използва като контейнер за козметични продукти и е особено добър за пътуване. - За многократна употреба дизайн ви позволява да го използвате отново и е чудесен аксесоар за пътуване. - Малък и лек дизайн, удобен за носене. - Проста конструкция и помпа, тези пътни бутилки са много удобни за използване.Описаниебутылка е направена от висококачествен материал, трайни и трайни.Подходящ за съхранение на продукти за грижа за кожата и други предмети, материалът се отличава с висока износоустойчивост, него не е лесно да се деформира или се съборят.Малък размер, удобен за переноске и съхранение.Характеристики-Цвят : сребрист-Материал : пластмаса, PET-Размер : 6,00 X5,60 X5,60 см /2,36 X2,20 X2,20 инча-Капацитет : 15 г - Те са произведени от съвременни материали, които ще ви осигурят продължителна употреба.- Той може да се използва като контейнер за козметични продукти и е особено добър за пътуване.- За многократна употреба дизайн ви позволява да го използвате отново и е чудесен аксесоар за пътуване.- Малък и лек дизайн, удобен за носене.- Проста конструкция и помпа, тези пътни бутилки са много удобни за използване.Опаковката включва 2 бр х 3 × банки с безвоздушным помпа.