Преносим тоалетна за къмпинг QFFL, Нескользящий тоалетна, Произведено тоалетна, Подходящ за партита в стил Вагон (Размер: едно Парче бъчва + Куха бъчва)
  • New

Преносим тоалетна за къмпинг QFFL, Нескользящий тоалетна, Произведено тоалетна, Подходящ за партита в стил Вагон (Размер:

BGN 242.30

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Дъното е снабдено с нескользящим гумен пръстен за усилване на триене с почвата и предотвратяване лесно приплъзване ★ Тоалетна хартия може да се сложи отстрани на тоалетната чиния, тя е лесна за използване и е по-удобен за използване. ★ Едно натискане отстрани, за да отворите почистващо средство и други предмети, дизайн, удобен и красив. ★ По-широко и гъст пръстен на седалката е по-голяма носеща способност, както и по-голяма зона за сядане и го прави по-удобно. ★ Ефективно предотвратяване на изтичане на мирис, може да се използва за опаковане на здрава бъчва, и бъдете внимателни при използване на нея отделно, за да се предотврати препълване на отпадъчни води. -Нашият тоалетната на АВТОБУСА може да се използва за активна почивка и къмпинг, universals, джипове, пътуване, лодки, вили, къщи, строителни обекти и превозни средства.Е Удобно да се използват възрастните хора, децата и хората с увреждания в болница, или семейството Материал : екологично чист материал полипропилен Вградена платформа, върху която може да закача хартията и мобилен телефон Функция : Капакът бавно се отстранява Име : Мобилен туалетразмер : 48 * 39 * 40 см Капацитет : 150 кг Вместительное кофа : предназначено за тоалетна клекнал Подходящите хора : възрастните хора, бременните жени, пациентыПрименимые случаи : при легла в помещението, клекнал над тоалетната, преди нова украса у дома, на работа, на мазето, където се случват геоложки катастрофи и т. на Помещение включва : 1 X преносим туалет1х вътрешен бочок1 X набор от аксессуаровпредоставление : 1. При ръчно измерване на физическа грешка в размер на детайла може да бъде от 2-3 виж 2. Поради осветление е продукт ще има определен цвят, което е нормално и неизбежно.Благодарим ви за разбирането. Избягвайте директна слънчева светлина и висока температура. Не прислоняйтесь на цялото тяло към чехлу, за да се избегне нараняване.