Алуминиев Простор за готвене, Голяма Поставка за съдове и Комплект за сушене на чинии, Държач за чинии, Многофункционални Антикорозионна Сушилни за чинии, за Кухне?
  • New

Алуминиев Простор за готвене, Голяма Поставка за съдове и Комплект за сушене на чинии, Държач за чинии, Многофункционални

BGN 14.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен е от алуминий, на 100% не съдържа ръжда, защитава от надраскване и е устойчив на корозия Многофункционални стелажи за готвене 5 в 1, за кухненския плот ще отговорят на вашите ежедневни нужди.Бързо дренажна система - уверете се, че водата тече директно в мивката, уверете се, че вашата маса е чиста и суха. на 100% не съдържа ръжда.Голям капацитет за пестене на място.Иновативна дренажна система.Многофункционално съоръжение.Инструмент, не се изисква.Дръжте кухненската маса суха. [100% НИКОГА не ръждясва] Сушилня за съдове изработена от здрава алуминиева рамка, която никога не ръждясва, а поставка за съдове за готвене ще бъде по-лесно и издръжливи в сравнение с други каботажните за съдове от неръждаема стомана, това е перфектният избор за ежедневното съхранение в кухнята. [КОНСТРУКЦИЯ ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ] Подложки за чинии е достатъчно за 9 чинии, а поставка за прибори с 3 слота побира различни ножове и вилици, куки по стените да се настанят 4 чаши, а от друга страна може да се съхранява дъски за рязане, сушилни за съдове, на кухненската маса са достатъчно големи, за едно семейство може да ги използвате ежедневно. [АВТОМАТИЧНА СИСТЕМА за ИЗТОЧВАНЕ] Сушилник за съдове с централните дренажни отвори и въртящ се чучур, който може да улавя всяка вода и автоматично да се налива от нея. Завъртане чучур се завърта на 360 °, така че можете да инсталирате на рафта до мивката в най-добрата позиция, която най-добре отговаря на обстановка на кухнята и измиване. [СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО] Конструкция на сушилни за чинии свежда до минимум използването на плота и ви позволява да съхранявате разнообразна супена чиния, като голяма трапезария чинии, чаши, купи, ножове и т., така че пространството за готвене и съхранение на плота ще бъде значително увеличена, и при това не ще се хваля губи всеки сантиметър от пространството в кухнята. [ЛЕСНА за ПОЧИСТВАНЕ и ИНСТАЛИРАНЕ на] Всички тела на тази поставка за сушене на чинии подвижни и могат да се почистват по всяко време, за да се избегне попадане на мръсотия и мазнини в процепа, можете да ги постави в съответствие с вашите нужди!Поставка за прибори, лесен за монтаж, без винтове или инструменти, не се изисква, просто съберете ги заедно. [100% НИКОГА не ръждясва] Сушилня за съдове изработена от здрава алуминиева рамка, която никога не ръждясва, а поставка за съдове за готвене ще бъде по-лесно и издръжливи в сравнение с други каботажните за съдове от неръждаема стомана, това е перфектният избор за ежедневното съхранение в кухнята.