Комплект Чаши Кафе На Raguso, 6 Бр., Чаша за Пиене, Чаша за Вода с Поставка-Подстаканником, Двуслойни Комплект Чаши от Неръждаема Стомана за приготвяне на Чай за Дома
  • New

Комплект Чаши Кафе На Raguso, 6 Бр., Чаша за Пиене, Чаша за Вода с Поставка-Подстаканником, Двуслойни Комплект

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тези чаши могат да отговарят на вашите различни нужди, като например пиенето на вода, сок, кафе, бира, мляко и други напиткиДвупластова конструкция от неръждаема стомана предпазва ръцете си от изгаряне с гореща вода.Шест чаши се съхраняват на рафта, запазване на вашата плота, подреден, чист, щедра и красива.Лесно миещи се и лесни за съхранение, можете да сгънете тези чаши заедно и да ги постави на стойка за съхранение.Изработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, не е податлив на корозия, не е нетоксичен, без мирис, е трайна и безопасна за използване.Характеристики : Изработен е от висококачествен материал е от неръждаема стомана, устойчив на корозия, не е нетоксичен, без мирис, е трайна и безопасна за използване.Шест чаши се съхраняват на рафта, запазване на вашата плота, подреден, чист, щедра и красива.Двупластова конструкция от неръждаема стомана предпазва ръцете си от изгаряне с гореща вода.Лесно миещи се и лесни за съхранение, можете да сгънете тези чаши заедно и да ги постави на стойка за съхранение.Тези чаши могат да отговарят на вашите различни нужди, като например пиенето на вода, сок, кафе, бира, мляко и други напитки.Двупластова конструкция позволява загряване, а пластмасова дръжка с покритие покритие не позволява на теплопередачу, че е практично за използване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : неръждаема стомана Употреба : За защита от изгаряния на вода Количество за печене на кекс : около 300 мл Размера на една чаша : Горен диаметър : приблизително 8,3 см / 3,3 Дюймавысота : около 9,5 см /3,7 Дюймадиаметр отдолу : около 6 см / 2,4 дюЙмавес : прибл. 960 g / 33,9 унция. Съдържание на пакета : 6 чаши за вода от неръждаема стомана, 1 държач за чашекпримечание : 1. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless Steel
Use:
Anti-Scald Water Cup
Capacity:
about 300ml
Single Cup Size:
Upper Diameter:
Approx. 8.3cm / 3.3in
Height:
Approx. 9.5cm / 3.7in
Bottom Diameter:
Approx. 6cm / 2.4in
Weight:
Approx. 960g / 33.9 oz
Package List:
6 x Stainless Steel Water Cup:
1 x Cup Holder:
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :