Аксесоари за парти в чест на 1-ви рожден ден на Мини HIPEEWO - Украса за рожден ден на Мишката в стил Мини маус включват Банер реклама, Арка от балони на фона на Покривкат?
  • New

Аксесоари за парти в чест на 1-ви рожден ден на Мини HIPEEWO - Украса за рожден ден на Мишката в стил Мини маус включват

BGN 15.46

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Украса за парти в чест на 1-ви рожден ден на Мини】 Нашия набор от бижута в чест на рождения ден на Мини маус е идеален за парти в чест на 1-ви рожден ден на момиченце, организира забавно и запоминающуюся парти по повод деня на раждане за деца и дайте на вашата малка принцеса щастлив ден 【Аксесоари за парти в чест на първия рожден ден на Мини】 Нашите комплекти бижута за първия рожден ден на Мини включват 1 бр. банер "happy birthday", 1 бр. фон с Мини маус, 1 комплект от ленти с Мини маус, 4 бр. балони от фолио, 1 бр. закачалки за поздрав на вратите, 109 бр. латексови балони, 1 комплект хартиени кисточек, 1 бр. topper за торта, 12 бр. топперов за кифли с Мини маус, 1 комплект покривки за маса и 4 бр. 【Подходящ за много тематични партита】 Този комплект може да се използва за празнуване на 1-ви рожден ден на вашето малко дете, тематични партита с Мини маус, розови, черни тематични партита, партита в чест на рождения ден на детето.Можете също така да украсят им стая.Ако планирате да очарователни парти по случай рождения ден, а след това тези аксесоари за парти с Мини ще бъдат добър избор.Това ще доведе до много изненади и забавления. 【Високо качество】 Разработен от нас топка от алуминиево фолио с добро качество, взрывозащищен и може да се използва лесно на събития или партита.Висококачествена хартия се използва за вдигане на знамето, което спестява време и енергия.Ще ви позволи да прекарате повече време за посещение на парти по случай рождения ден. 【Удовлетворение е гарантирано】Ако не сте доволни от нашите продукти, можете да се възползвате от услугата, 100% връщане на парите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Комплект аксесоари за парти с Мини включва : 109 бр. x латексови балони, 1 бр. x фон, 1 x комплект четка, 1 комплект x банер "happy birthday", 12 бр.