WLLHYF 2 Бр. Африканска Мрежа Гъба За Баня, Африканска Отшелушивающая Окото Дълга Вана, Скрубер за Душата, от Скрубер за гърба, Разглаживатель на кожата за ежедневна уп?
  • New

WLLHYF 2 Бр. Африканска Мрежа Гъба За Баня, Африканска Отшелушивающая Окото Дълга Вана, Скрубер за Душата, от Скрубер за

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Достатъчно】 : Вие ще получите 2 броя африканската отшелушивающей окото цветове са черно и синьо, класически стил, количество за ежедневна употреба и подмяна на семейството си, африканска мрежа гъба выцветет и ще се превърне в нормална при първите няколко использованиях, моля, сложи я в гореща вода и загрейте няколко пъти преди употреба 【Ефективно почистване на】 : Текстура гъба за баня, отколкото при обикновените кърпи, малко груба, но достатъчно мека, африкански черен сапун, като средство за ежедневно почистване на тялото, по-лесно премахва омертвевшую кожата, мръсотия, мазнини, прочищает порите и т. е подходящ за повечето възрасти жени и мъже. 【Добре опъната】 : Африканска отшелушивающая окото е еластична и опъната. идеален за измиване на всички части на тялото, включително и на гърба, ръцете и краката, без мъртви петна.гъба от африканската мрежа при разтягане става все по-дълъг, което улеснява почистването на различни части на тялото, и, разбира се, вие сте свободни да използвате скрубер за душата, за да може при необходимост да се произвежда хавлиени кърпи с различни размери. 【Висококачествени материали】 : Нашата гъба за душ е направена от висококачествен нейлонового материал, трайна и може да се използва в продължение на дълго време, ексфолиращ скрубер за тяло - добро отшелушивающее средство, тази африканска мрежа популярна в Гана, Нигер, Мали и на много други места, вие също ще можете да го споделите със своите приятели. 【Лесно се изтриват и се суши】 : Спондж от африканската мрежа е подходящ за машинно и ръчно пране. Тези гъба за душ имат малко тегло, имат по-силна от сапунена пяна и бързо да изсъхне, благодарение на своята пореста природата, което ви гарантира по-чисто и приятно за къпане. гъба за баня с африканска мрежа, африканска отшелушивающая окото, дълъг скрубер за душата, от скрубер за гърба, средство за изглаждане на кожата за ежедневна употреба (черно, синьо) Категория : Африканска вана Цвят : син /черен Материал : найлон Размер на опаковката : 22x17x1,6 см (8,58x6,63x0,62 см) Опаковъчен лист : Африканска вана, 2 бр.