Zerodeko Пластмасова Чаша За Изплакване, Държач за четка За зъби, Чаша, Проста Чаша Вода За уста В Банята, Чаша За Вода, Чаша за четка За зъби, Прекрасна Чаша, Семеен Чаша ?
  • New

Zerodeko Пластмасова Чаша За Изплакване, Държач за четка За зъби, Чаша, Проста Чаша Вода За уста В Банята, Чаша За Вода,

BGN 3.42

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Pp, Tpe Прекрасна чаша, семейна чаша, модерен чаша за четка за зъби, една проста чаша вода за уста в банята, семеен чаша за четка за зъби : Идеален подарък за вашите приятели и семейства.Детска паста за чаша : Те също могат да се използват като чаши за вряла вода, студена вода, мляко, сок, сода за ежедневно хранене на закрито, на събрания на открито, ресторанти, кафенета, заведения за бързо хранене, бистро, барбекю, тераси, пикници, плажове, къмпинги, сватби, партита, предприятия.Чаша за вода в банята : Изработен от устойчив материал, предназначен за продължителна употреба. множество чаша за изплакване на устата.Поставка за притежателя на паста за зъби : Произведен от траен материал, предназначен за продължителна употреба.Органайзер за плота : Подходящ за баня, кухня, домашна среда, на улицата, преносими пътуване или подарък, подходящ за всички хора. чаша за изплакване на зъбите. Прекрасна чаша семейна чаша Модерен чаша за четка за зъби Проста чаша вода за уста в банята Семеен чаша за четка за зъби : идеален подарък за вашите приятели и семейства.Детска паста за чаша : Те също могат да се използват като чаши за вряла вода, студена вода, мляко, сок, сода за ежедневно хранене на закрито, на събрания на открито, ресторанти, кафенета, заведения за бързо хранене, бистро, барбекю, тераси, пикници, плажове, къмпинги, сватби, партита, предприятия.Чаша за вода в банята : Изработен от устойчив материал, предназначен за продължителна употреба. множество чаша за изплакване на устата.Поставка за притежателя на паста за зъби : Произведен от траен материал, предназначен за продължителна употреба.Органайзер за плота : Подходящ за баня, кухня, домашна среда, на открито, преносими пътуване или подарък, подходящ за всички хора. чаша за изплакване на зъбите.Пратката включва 1 x чаша Характеристики -Това също може да бъде една чаша вода за уста или чаша за пиене за любителите на четка за зъби.