CRASPIRE Кадифе, Чанти и калъфи за Бижута 10 бр., Торбичка за бижута от съвсем малък, Розови Чанти-Калебасы, Мини-Подарък Пакети за Съхранение, Колие, Гривна, Обици, Слушал?
  • New

CRASPIRE Кадифе, Чанти и калъфи за Бижута 10 бр., Торбичка за бижута от съвсем малък, Розови Чанти-Калебасы, Мини-Подарък Пакети

BGN 12.49

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материал : Подаръчни пакети Calabash са изработени от висококачествена нежната тъкан, двупосочен кадифе им придава кадифена мека на вид и на пипане е гладка и здрава, за многократна употреба и переТорбичка за бижута от съвсем малък : Кадифени торбички на съвсем малък за по-лесно отваряне и затваряне, това може да се предотврати увреждане и пуснете елементите.Пратката включва : комплект 10 бр. двустранни кадифени чанти за бижута, розово мешочков с завязками под формата на калебаса.Размер на 4,7 x 3,5 инча / 12 x 9 виж Мини-подарък пакети : Мека кадифена помага за защита на вашите неща, по 10 бр. в комплект, за да отговарят на различни нужди.Многоцелеви : идеален за използване като коледните чанти за бонбони, чанти за сватбени подаръци, малки подарък пакети, кадифе бижута мешочков за обеци, колиета, пръстени, зарядно устройство, линия за предаване на данни, часовници и други малки предмети. кадифени торбички с завязками във формата на тиква, розов Размер : около 3,54 инча (9 см) на ширина, 4,72 инча (12 см) на дължина, 10 бр / пакет.