Меки Плюшени Ленти + Резервни Части Предния валяк и ос за прахосмукачка Дайсън V8 V10 двигател с директно задвижване (ЗА ДАЙСЪН на V8, V10)
  • New

Меки Плюшени Ленти + Резервни Части Предния валяк и ос за прахосмукачка Дайсън V8 V10 двигател с директно задвижване (ЗА ДАЙСЪН

BGN 7.79

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен от висококачествен пухкав материал за трайни и практично използванеВместо нов, той може да реши проблема unsmooth като всмукване на главата и високо съпротивление.В рамките на стандартна поддръжка за него, можете лесно да получите достъп и да се замени.Препоръчва се замени с резервни части на всеки 2-3 месеца, в зависимост от честотата на употреба, за да се поддържа най-добрата работа на машината.Ние предлагаме гаранция за качество от 1 година и просто го купи с увереност.Изработен от висококачествен пухкав материал за трайни и практично използване.Вместо нов, той може да реши проблема unsmooth като всмукване на главата и високо съпротивление.В рамките на стандартна поддръжка за него, можете лесно да получите достъп и да се замени.Препоръчва се замени с резервни части на всеки 2-3 месеца, в зависимост от честотата на употреба, за да се поддържа най-добрата работа на машината.Ние предлагаме гаранция за качество от 1 година и просто го купи с увереност.Описание : Подходяща модел : За прахосмукачка Дайсън серия DC V6, V7 на V8, V10 двигател с директно задвижване Материал на главата на прахосмукачка : пух Цвят : както е показано На фигура Размери за моделите, посочени по-долу : за серия DC, 1 бр. с дължина : 22,5 см (прибл. в средата : 3,2 см (прибл. Кратък : 1,5 см (прибл.) За V6, V7, 1 бр. с дължина : 24 см (прибл.) За V8, V10, 2 бр. с дължина : 2 см (прибл. къси : 1,5 см (прибл.) Mailto : 1 X комплект меки плюшени ленти (корона за почистване с директно задвижване в комплекта не са включени) 1 Х пинсети инструмент.