BESTonZON Устройство за Аутопсия Еспресо 2 бр. Купа за Дозиране на кафето Мм Сменяеми Аксесоари за Чаши Околовръстен Протафильтр За Приготвяне на Бариста Portafilter за Еспр?
  • New

BESTonZON Устройство за Аутопсия Еспресо 2 бр. Купа за Дозиране на кафето Мм Сменяеми Аксесоари за Чаши Околовръстен Протафильтр

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Фуния за дозиране на кафето с ръцете си : пръстен за дозиране на кафето избягвайте празна загуба на кафе и замърсяване на работната повърхностИнструмент за приготвяне на кафе.Магнитна дозирующая фуния : Изработени от неръждаема стомана, сигурна и трайна.Замяна фуния за дозиране на кафето : Изработени от неръждаема стомана, сигурна и трайна.Дозирующая чаша за еспресо : Лесен за инсталиране, лесна за използване.Принадлежности за приготвяне на еспресо : Това може да подобри стабилността и ефективно разпределение на прах. дозирующее пръстен.Осъществяване на списък 1 x пръстен за дозиране на кафето Характеристики - Вътрешен диаметър на : 5. - Лесна инсталация, която е удобна за използване. - Размер : около 7,00 X7,00 X2,00 см / 2,75 X2,75 X0,79 инча - Материал : неръждаема стомана - Цвят : сребърен - За получаване на идеалното кафе. - Е изработен от неръждаема стомана, безопасно е и е здрава. - Подходящ за използване в дома или в офиса, а също и като приятен подарък за любителите на кафе. - Лесен и лек дизайн, спестява кафе на прах, спестява време, практични.Описание на продукта Удобства за приготвяне на еспресо са Изработени от неръждаема стомана, която има висока якост, я не е лесно да се деформира.фуния за дозиране със собствените си ръце изящна изработка, се осигурява практичност.замяна фуния за дозиране на кафето Това е пръстен за дозиране на кафето, изработени от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба.