Спондж Abaodam Четка За почистване на Баня Четки за почистване на Автомобила Гъба За Мивки Четки За почистване на Бани Гъба За Почистване на Мивки Гъба За Автомивка Во?
  • New

Спондж Abaodam Четка За почистване на Баня Четки за почистване на Автомобила Гъба За Мивки Четки За почистване на Бани Гъба

BGN 4.43

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Препарат за ПОЧИСТВАНЕ на съдове -Дизайн във формата на облак, много цветна и нежна, много красива, ще даде своя институция ново усещанеГЪБА ЗА БОЯДИСВАНЕ - впитывающая вода, тази гъба за почистване на ефективно предотвратява образуването на вар плака и помага за почистване на петно от вода.ГЪБА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на КУХНЯ - Гъба За почистване на кухня, Скрубер за миене на съдове, гъба във формата на облак, Водопоглощающие салфетка, гъба за миене на съдове, гъба за мивка, огледало, Тенджера, Тиган, теракот, гъба за миене на плодове, гъба за къпане, скрубер за миене на съдове.СТЪРГАЛО ЗА МИЕНЕ на съдове - Тази гъба абсорбира вода, ефективно предотвратява образуването на вар плака и помага за изчистване на петна от вода.Подобно на гъба, ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ - тя може лесно да се премахне устойчиви замърсявания или петна от вода в кухнята, или в банята, лесен за употреба.Пратката включва 1 х водопоглощающая гъба Характеристики -Цвят : сив кухненски тел -Размер : 9,50 X6,20 X2,00 см/3,73 X2,44 X0 гъба за почистване на плотове. -Материал : гъба-скраб за кухня от PVA - Различна форма на облак, много очарователна и декоративно, не само практичен, но и ще даде своя мястото на нов вид гъба за измиване на автомобила. - Можете да го използвате в различни места, подходящи за почистване на кухни, автомобили, стъкло, мебели и т. Гъба за почистване. - Добра функция на водопоглощения, подходяща дебелина, удобен за почистване, спестява време и усилия, гъба за миене на съдове. - Той може лесно премахване на упорити петна или петна от вода в кухнята, или в банята, лесен за използване гъба за почистване. - Изработени от надеждни материали, тази практическа гъба е здрав и отлични почистващи свойства. Гъба за почистване на автомобили.Описание на продукта Кухненски скрубери с дизайн във форма на облак, много чаровни, могат да придават на мястото на друг вид.