Серум с витамин С Eelhoe Eternity, Серум с Витамин С Eelhoe, Серум с Витамин С от Тъмните петна по лицето, Серум с витамин С за лице с хиалуронова киселина (2 бр.)
  • New

Серум с витамин С Eelhoe Eternity, Серум с Витамин С Eelhoe, Серум с Витамин С от Тъмните петна по лицето, Серум с витамин

BGN 23.50

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Обогатен с натурални съставки, се борят с подобни проблеми на кожата като бръчки, фини линии, сухота на кожата, акне или грапава кожаСерум с витамин С за лице помага за увеличаване производството на колаген и намаляване на фините линии и бръчки!. Намалява възпалението, премахва зачервяване цвят на лицето и неравномерные тъмни петна, а също така успокоява проблемную кожата.Витамин С също спомага за ускоряване на обновяването на клетките, което означава, че вашата тен на кожата може да бъде омоложена и заживлена по-бързо с него. Витамин С притежава свойства, които намаляват тъмните петна стареене формула равномерно-тонизирана кожа, предназначена за изглаждане на бръчки, да придадат еластичност на фините линии.Параметри: Капацитет : 30 млупаковка включва : 2/3 бр. * серум с витамин С Бележка : 1. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-5 г/1-2 виж 2. Поради различни екрани и на различно осветяване на изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Благодаря ви за вашето разбиране.