Abaodam 4 Комплекта Подарък Кутия с Букет от Рози За Сватбен Декор на Цветя Декор Подаръци От Рози Сватбени Букети Букет Цветя Подарък Кутия за Подарък За Рожден Ден са?
  • New

Abaodam 4 Комплекта Подарък Кутия с Букет от Рози За Сватбен Декор на Цветя Декор Подаръци От Рози Сватбени Букети Букет

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Цветен декор : Форма на това цвете сапун е красива, може да служи за украшение, подарък за приятели и родниниКутии за сватбени подаръци : може да стане добър избор на подарък за рожден ден или друг празник, за вашите приятели и семейства, това им хареса.Подарък кутия с рози : Лек дизайн, с реалистично цветен дизайн, той е съвместим с много различни стилове на домашен интериор.Декоративна роза : ?Форма на това цвете сапун е красива, може да служи за украшение, подарък за приятели и роднини.Букетное сапун : ?на Изкуствени цветя от сапун е изработен от миещ материал, в който реалистични изкуствени цветя изглеждат като живи цветя.Списък на пакетите 4 x букет от сапун 4 x скоростна Характеристики -Материал : цветя от сапуни, хартия, плат подарък кутия от розов сапун - Нежен дизайн, реалистичен външен вид на цвете, тя е съчетана с много различни стилове на домашен интериор, записан букет от рози. -Цвят : Червена кутия за букети от сапунени цветя - Нашите декор от сапунени цветя изразява любов, благословия, уважение, може да ви донесе усещането за щастие.Можете да го сложите в душ сватбени букети от сапун. - Може да бъде добър избор за подарък за рожден ден или други празници за вашите приятели и семейства, за да им се радвате на този незаменим букет цветя.82 X3 вечно цвете. - Може лесно да се постави на работния плот с помощта на опаковки, кутии, приложим към всекидневна, кабинет, банята, спалнята, офиса и т. стая цвете за сапун. - Идеалният подарък за Свети Валентин на момичето, жена, те ще бъдат много доволни да получите този нежен подарък от изкуствени цветя във формата на миещ цвете.Описание на продукта Цветен декор, като домакин, така и с ръчно дизайн, много лесен за ползване, също така може да бъде подарък за Деня на майката на майката или подарък за Свети Валентин за приятелката си, те ще бъдат много доволни да получите такъв красив подарък.