Плотницкое Тренировка, Низкоомное Корозионно-Трайно Тренировка Със спираловиден дизайн на Зъба от Въглеродна стомана от сплав за украса (T10*70L)
  • New

Плотницкое Тренировка, Низкоомное Корозионно-Трайно Тренировка Със спираловиден дизайн на Зъба от Въглеродна стомана

BGN 4.06

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Основният корпус е изработен от твърда сплав въглеродна стомана, здрав и издръжлив, устойчив на абразия?устойчивДизайн на предните и задните спирала на зъбите с ниско съпротивление и висока способност за пробиване.Съвместим с различни материали, като пластмасова дъска, смоляная плака, плака FRP, древесностружечная плоча с дупки.Висока точност на пробиване и бърза скорост на пробиване, подходящ за обработка на дървесина, тапицерия, и т. Лесен монтаж, устойчивост на корозия, висока здравина и дълъг живот.Основният корпус е изработен от твърда сплав въглеродна стомана, здрав и издръжлив, устойчив на абразия?устойчив.Дизайн на предните и задните спирала на зъбите с ниско съпротивление и висока способност за пробиване.Съвместим с различни материали, като пластмасова дъска, смоляная плака, плака FRP, древесностружечная плоча с дупки.Висока точност на пробиване и бърза скорост на пробиване, подходящ за обработка на дървесина, тапицерия, и т. Лесен монтаж, устойчивост на корозия, висока здравина и дълъг живот. Основният корпус е изработен от твърда сплав въглеродна стомана, здрав и издръжлив, устойчив на абразия?устойчив. Дизайн на предните и задните спирала на зъбите с ниско съпротивление и силна способност до перфорация. Съвместим с различни материали, като пластмасова плака, плака от смола, дъска FRP, древесностружечная плоча с дупки. Висока точност на пробиване и бърза скорост на пробиване, подходящ за обработка на дървесина, тапицерия, и т. Лесна инсталация, корозионна устойчивост, висока здравина и дълъг живот.Параметри : Тип на продукта : Сверломатериал : Сплав от въглеродна стомана Тегло : прибл. 28 от г-34 г / 1 унция-1,2 грама Област на приложение : Дървообработване, декорация и т. Списъка с пакети : 1 x тренировка Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.

Item Type:
Drill Bit
Material:
Carbon Steel Alloy
Weight:
Approx. 28g-34g / 1oz-1.2oz
Scope of Application:
Woodworking, decoration, etc.
Package List:
1 x Drill Bit:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: