Въдици GOTAFISH за деца на 4-8 години - Прът за деца на 8-10 години, Детска прът, Кутия за принадлежности, риболов линия, Макара за спиннинга и Детска Раница Чудесен подарък ?
  • New

Въдици GOTAFISH за деца на 4-8 години - Прът за деца на 8-10 години, Детска прът, Кутия за принадлежности, риболов линия,

BGN 6.17

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

??????????? ??? ???? ?? ???? - Ние разработихме нашите въдици специално за деца, независимо дали е момче или момичеПрави го улови лесно и удобно за малки ръце.Той също идва в ярко син цвят. ????? ???? ??????? ??? ???? ???? - Към всяка удочке приложен удобен за деца раница, в която можете лесно да съхранявате вашите риболовни принадлежности и други вещи, като бутилка с вода и закуски.Опростена съхранение. ?? ???? ???????? ? ?????? ??? ??? - Спестете пари, тъй като нашата прът идва в комплект с кутия за принадлежности.Пазете вашите риболовни примамки, като червеи, и всички на вашите риболовни принадлежности на едно място.Лесно да се съхранява на задната седалка на автомобила. ??? ???????? ??? ???? ????? ???/?? ?????? ????????? - Нашите въдици и макари са подходящи за хора от всички възрасти.Децата ще могат да играят в задния двор или в близкото езеро със солена вода, докато прекарвате време с любимите си хора. ??????? ???? ??? ???? - Дайте на децата си любов с помощта на нашите комбинирани спиннинга и макара, тъй като той е идеална за рожден ден, Коледа или Хелоуин като подарък или сувенир за партита.Това е нещо, което вашето дете със сигурност ще се насладите.Не е подходящ за бебета. ??????????? ??? ???? ?? ???? - Ние разработихме нашите въдици специално за деца, независимо дали е момче или момиче.Прави го улови лесно и удобно за малки ръце.Той също идва в ярко син цвят. ????? ???? ??????? ??? ???? ???? - Към всяка удочке приложен удобен за деца раница, в която можете лесно да съхранявате вашите риболовни принадлежности и други вещи, като бутилка с вода и закуски.Опростена съхранение. ?? ???? ???????? ? ?????? ??? ??? - Спестете пари, тъй като нашата прът идва в комплект с кутия за принадлежности.Пазете вашите риболовни примамки, като червеи, и всички на вашите риболовни принадлежности на едно място.Лесно да се съхранява на задната седалка на автомобила. ??? ???????? ??? ???? ????? ???/?? ?????? ????????? - Нашите въдици и макари са подходящи за хора от всички възрасти.Децата ще могат да играят в задния двор или в близкото езеро със солена вода, докато прекарвате време с любимите си хора. ??????? ???? ??? ???? - Дайте на децата си любов с помощта на нашите комбинирани спиннинга и макара, тъй като той е идеална за рожден ден, Коледа или Хелоуин като подарък или сувенир за партита.Това е нещо, което вашето дете със сигурност ще се насладите.Не е подходящ за бебета. "Виж, мамо!Имам РИБА!" Вижте как заблестели очите на вашето дете, когато той хвана неговата най-първо рибата.Стартов комплект за детска въдици от GOTAFISH - чудесен начин да се поинтересувате за млади рибари началото на риболова.Ние се стремим да подобрят своите първи опит за риболов, така че можете да създадете незабравими спомени с децата си.