YACSEJAO USB DC от 5 до 12 В Голяма захранващия Кабел захранване USB-Кабел с конектор dc 5,5x2,1 мм Вентилатор с Led подсветка, говорители на рутера (от 1 М / 3,3 фута)
  • New

YACSEJAO USB DC от 5 до 12 В Голяма захранващия Кабел захранване USB-Кабел с конектор dc 5,5x2,1 мм Вентилатор с Led подсветка,

BGN 3.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Кабел-адаптер за захранване от USB 5 до DC 12 В 】 Просто го включете към уреда за захранване 5 В 2 А, и можете да започнете да изпълнявате своите устройства 12 Век Кабел с напомняне за индикатора за зареждане, щепсела и да играе, лесен за употреба 【Сигурен и надежден】 Благодарение на вградения подобряване на интелектуална чип нашия адаптер напрежение осигурява на вашите устройства перфектна защита от претоварване от протичането на ток, пренапрежение, претоварване или късо съединение. 【Дизайн отвеждане на топлината】 Уникален вътрешен дизайн, при нормални работни условия температура на стабилна под 40 ℃, близка до температурата на човешкото тяло, процесът на използването на по-безопасни, по-уверени. 【Висококачествени материали】 Използването на дебел меден ядро намалява загубата при прехвърляне на 20%, ефективно увеличава срока на експлоатация, повишава ефективността на зареждане. 【Широкото използване на】 Силна съвместимост, може да бъде широко съвместими с повечето мобилни телефони и цифрови продукти стандартно зарядно пристанище, щепсела и да играе. 【Кабел-адаптер за захранване от USB 5 до DC 12 В 】 Просто го включете към уреда за захранване 5 В 2 А, и можете да започнете да изпълнявате своите устройства 12 Век Кабел с напомняне за индикатора за зареждане, щепсела и да играе, лесен за употреба. 【Сигурен и надежден】 Благодарение на вградения подобряване на интелектуална чип нашия адаптер напрежение осигурява на вашите устройства перфектна защита от претоварване от протичането на ток, пренапрежение, претоварване или късо съединение. 【Дизайн отвеждане на топлината】 Уникален вътрешен дизайн, при нормални работни условия температура на стабилна под 40 ℃, близка до температурата на човешкото тяло, процесът на използването на по-безопасни, по-уверени. 【Висококачествени материали】 Използването на дебел меден ядро намалява загубата при прехвърляне на 20%, ефективно увеличава срока на експлоатация, повишава ефективността на зареждане.