Имат Острилка за ножове с Преносим шнурком, Малка Острилка за ножове 6 в 1 с Компас, Свистком и диамант пръчка за заточване, За бърз ремонт на остриета на ножове (Сив)
  • New

Имат Острилка за ножове с Преносим шнурком, Малка Острилка за ножове 6 в 1 с Компас, Свистком и диамант пръчка за заточване,

BGN 2.40

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Комплект отверткиLed прожекторите. 6 ФУНКЦИИ В ЕДНО - Тази универсална острилка за ножове с шест функции, които осигуряват острота на вашите ножове : 1. V-образна бразда от груб карбид за по-бърза инсталация на нов нож, 2. Фина керамика за заточване на гладко крайния ръб, 3. Конусен diamond прът средна песъчинки 400 за чакъла и куки с потрохами, 4. Diamond пръчка с канавкой за риболовни куки, 5. Пиърсинг авариен свирка.Мобилна И универсална - тази острилка за полеви ножове EDC идеален за лов, къмпинг, оцеляване на открито и дори за вашия кухненски нож на главния готвач.Вграден каишка позволява лесно да го вземе със себе си, където и да отидете.ТРАЙНИ АБРАЗИВИ ЗА да се ЧУВСТВАТЕ ЗАТОЧВАНЕ - ВИДИЙ и КЕРАМИЧНИ абразиви са преминали полеви изпитания на повече от 10 000 пъти и никога не се изтощава.Острилка настроен на оптималния ъгъл на заточване за осигуряване на отлична производителност на заточване.УНИВЕРСАЛНА И ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - тази острилка за джобни ножове са подходящи не само за бързо заточване много тъпи или повредени ножове, но и за заточване на ножове до остротата на бръснач.Може да се използва като преки лезвиях, така и на зазубренных тракащ.ДОПЪЛНИТЕЛНА ФУНКЦИЯ - В допълнение към възможностите за заточване, нашата острилка и има вградени аларма инструменти, като например компас и авариен свирка, за туризъм на открито, така и в ситуации на оцеляване.Това е идеална идея за подарък за любителите на активния отдих. 6 ФУНКЦИИ В ЕДНО - Тази универсална острилка за ножове с шест функции, които осигуряват острота на вашите ножове : 1. V-образна бразда от груб карбид за по-бърза инсталация на нов нож, 2. Фина керамика за заточване на гладко крайния ръб, 3. Конусен diamond прът средна песъчинки 400 за чакъла и куки с потрохами, 4. Diamond пръчка с канавкой за риболовни куки, 5. Пиърсинг авариен свирка.Мобилна И универсална - тази острилка за полеви ножове EDC идеален за лов, къмпинг, оцеляване на открито и дори за вашия кухненски нож на главния готвач.