ALREMO HUANGXING - течността, работещи Завъртете миксер, 4000 об/мин, за разклащане Пигментирани мастила за татуировки, Лак за нокти, Пигмент за татуировки, Лепило за миглите,
  • New

ALREMO HUANGXING - течността, работещи Завъртете миксер, 4000 об/мин, за разклащане Пигментирани мастила

BGN 38.52

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ материали-Черна гумена глава и висок клас химически устойчив пластмасов корпус миксер представляват перфектна комбинация от простота, мода и дълголетиеСверхпрочное основа от цинково-алуминиева сплав гарантира, че миксер не ще се разклати във време на работа.Дизайн на поставка за крака позволява да записваме миксер на място по време на процеса на смесване. Лесна использовании銆慖 Интелигентен индукционный старт, бутилка кликне върху горната част на машината, за да започне работа, лесен за използване, спестява време и усилия.Като следвате няколко стъпки, вие ще можете да се разбърква равномерно си течности.Според физическия принцип, мини миксер няма да се отрази на качеството на пигмент.Нескользящее база, стабилно и трайно по време на работа на машината. СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕ И усилия, никога повече не взбалтывайте бутилка ръчно!Разклаща шейкър може да се смесват повечето течности със скорост от 4000 оборота в минута.Пасатор изработени от твърди материали с професионално качество, които можете да използвате, година след година и са трайни.Може да работи непрекъснато в продължение на дълго време и се разклаща равномерно мастило само за 0 секунди. ПОРТАТИВЕН миксер vortex Миксер vortex малък размер, преносим компютър и вашето удобство са идеално поставени на работни маси, верстаках и столешницах.Също така и лесно да носите със себе си и да се премести.Повърхността на миксер bosch.между гладка и компактна, не изисква поддръжка. "СМЕСВАНЕТО на МНОЖЕСТВО РАЗНООБРАЗНИ дизайни" Можете да смесвате всичко, което искате, например, лакове за нокти, лепила за мигли, боя, клеящие постановки, мастило за татуировки, пигменти и други устойчиви на течности.Това се отнася до маникюрным салонам, салонам за красота, студио художници татуировка-салонам, училища, предприятия и за домашна употреба. Изработен от устойчиви материали, ABS, той е безопасен, е трайна и износостойок. Интелигентен индукционный стартиране, когато една бутилка се кликне върху горната част на бъркалки, тя започва да работи, лесен и удобен за употреба. Нескользящая основата е стабилна и здрава, когато машината работи, я не е лесно отвалить. Той е оборудван с вграден високоскоростен двигател, което значително повишава ефективността на работа.

Condition:
00% Brand New
Item Type:
Nail Polish Shaker
Input voltage:
00-240V
Material:
ABS
Instructions:
. Connect the agitator and plug, and power on:
2. Press the suction cup at the bottom of the stirrer to connect the stirrer and the table firmly without shaking:
3. Touch the color material bottle to the top of the agitator and press it down to start working:
Package List:
x Shaker x Plug:
Note:
Due to the high rotation speed, the mouth of the pigment bottle must be tightly closed before using this agitator to avoid pigment splashing.:
Product information :
Technical Details :
Manufacturer ‎ :
Part Number ‎ gr7xctpevh- :
Item Weight ‎ 5 ounces :
Color ‎Us :
Finish ‎Finish :
Material ‎Material :
Power Source ‎PowerSource :
Installation Method ‎InstallationMethod :
Item Package Quantity ‎ :
Spout Height ‎ Centimeters :
Handle Material ‎Default :
Accessory Connection Type ‎Default :
Included Components ‎Inc :
Batteries Included? ‎No :
Batteries Required? ‎No :