Нова Сладкиши и Гледането на Коледни филми EST. 2022 Оформена Табела В Рамка на Стената на Художествени Плакати, Стенни Художествена Мотивационни Знак за Домашна Кухн?
  • New

Нова Сладкиши и Гледането на Коледни филми EST. 2022 Оформена Табела В Рамка на Стената на Художествени Плакати, Стенни Художествена

BGN 17.59

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✨ Е направена от рамка от масивна дървесина и табла МДФ, UV-прозрачна печат, отпечатан текст не е беля ✨Размери : 16x20 см, тази вдъхновяваща дървени стенни табели лесен за използване, вие можете да се закача директно на много места, благодарение на качествен крючку на обратната страна, което ще ви помогне да спестите време и енергия, или просто сложете го на масата, който е достатъчно як, за да устои на всяка гладка повърхност. ✨ Висока инжекция UV-печат за изпълнение на ярки цветове, реалистична графика, ефект, водоустойчивост. ✨Тази уникална дървена табела ръчно изработени ще бъде красиво изглежда в дома си.Супер добра идея за подарък, всички се радвате на този декор от Писанията. ✨С гордост Произведено в САЩ!Ние сме напълно сигурни в нашите продукти.При закупуване на нашите продукти няма риск.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката, можете да се свържете с нас и ние ще ви помогнем по всички възможни начини.Добавете малко забавления и топлина във вашия дом и офис с помощта на това вдъхновяващо стена декоративен знак.Тази табела в рамка в стил фермерска къща е леко занемарено бял фон с боядисани думи.Този стенен декор е готов за подвешиванию или може да бъде отделна за всеки рафт на полицата или маса.Размерът на тази означения, прибл., повече, отколкото при други означения на пазара, което я прави функционална в най-различни места около дома си.Параметри : Размери : 16x20 см С рамка Материал : Рамка от масивна дървесина + дървена дъска МДФ Дебелина : прибл. 1 Инч е Лесно да се мотае : Нашите дървени плакети идват с sawtooth закачалка на обратната страна, която лесно да окачите на стената или да поставите на рафт или на перваза.Бърза доставка, отлично обслужване.Ние се стремим да предлагаме най-красиви, популярни и висококачествени продукти за вашия дом декор и функционални нужди.