Огледало за грим с Подсветка, Десктоп Led Огледало За Грим, завъртащо се на 360 °, в 3 Цвята, Регулируема USB Зарядно Огледало с Осветление за Работния Плот, Баня, Душ, за П?
  • New

Огледало за грим с Подсветка, Десктоп Led Огледало За Грим, завъртащо се на 360 °, в 3 Цвята, Регулируема USB

BGN 42.27

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[3 режима на цветно осветление и регулиране на яркостта Smart Touch] Кратко натискане на превключвател датчик за промени в 3 цвята осветление : студена светлина, топла светлина, естествена светлинаПродължително натискане, за да регулирате яркостта.Технология за плавно димиране прави това огледало за грим с подсветка лесно за използване. [Завъртане на 360 градуса] Огледало с осветление на масата може да бъде свободно се регулира.Можете да го инсталирате под идеален и удобен зрителен ъгъл на бюрото си.Разглобяема конструкция скоба го прави преносим огледало за грим с подсветка, много подходящ за пътуване. [70 led крушки] 70 на светодиодите могат да осветяват най-тъмните места.Светлина е мека и не е ослепителен.Лесно можете да превключите цветовата температура, за да се гарантира най-добър ефект на осветление.Подходящи за дома, хотел и офис. [Капацитет на батерията] Вградена литиева батерия с капацитет от 2000 mah с добър живот на батерията.USB зареждане позволява да се зарежда през няколко канала. [Метална рамка] Той има солидна метална рамка, която добре балансира и да я лесно се преобърне.Тя може да се поставят на различни плоски столешницах.Не е нужно да се притеснявате за това, че той е счупен. [3 режима на цветно осветление и регулиране на яркостта Smart Touch] Кратко натискане на превключвател датчик за промени в 3 цвята осветление : студена светлина, топла светлина, естествена светлина.Продължително натискане, за да регулирате яркостта.Технология за плавно димиране прави това огледало за грим с подсветка лесно за използване. [Завъртане на 360 градуса] Огледало с осветление на масата може да бъде свободно се регулира.Можете да го инсталирате под идеален и удобен зрителен ъгъл на бюрото си.Разглобяема конструкция скоба го прави преносим огледало за грим с подсветка, много подходящ за пътуване. [70 led крушки] 70 на светодиодите могат да осветяват най-тъмните места.Светлина е мека и не е ослепителен.Лесно можете да превключите цветовата температура, за да се гарантира най-добър ефект на осветление.Подходящи за дома, хотел и офис. [Капацитет на батерията] Вградена литиева батерия с капацитет от 2000 mah с добър живот на батерията.

【Product name】M20 makeup mirror :
【Product size】φ180*100*260mm :
【Single Net Weight/Gross Weight】550g/800g :
【Color】white, pink :
【Lens Multiple】Glass Flat Lens 1X :
【Number of LEDs】70 LEDs :
【 Battery】Lithium battery :
【Product material】metal + plastic + glass :
【Packing method】Ordinary safe packaging PE bag + white box :
【Scope of use]】Suitable for daily home, bathroom and bedroom:
【Product description]】Simple and generous shape, high-quality materials, and unique and perfect functional experience, make people love it. :
【Product advantages】 :
1. Metal base bracket :
Strong, well-balanced, not easy to fall :
2. Magnetic attraction, 360 degree rotation :
Feel free to adjust and take care of various makeup poses :
3. Three-color light :
Stepless dimming to meet the clarity requirements of different makeup and skin care :
4. Silver-plated mirror surface does not deform or discolor the image :
5.70 beauty-grade lamp beads, no eye damage, no obvious flicker :