Мрежестите Превръзки ONEYE за жени, лента за коса с Лък под формата на Пейсли, Заячьи Уши, Опаковки, Жично Титуляр за Коса, Аксесоари за Коса за тренировки, Йога, Джогин?
  • New

Мрежестите Превръзки ONEYE за жени, лента за коса с Лък под формата на Пейсли, Заячьи Уши, Опаковки, Жично Титуляр за

BGN 5.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Превръзка на главата с пейсли : Във всяко помещение включва 6 бр скъп телени чалми с закручивающимися лъкове различни цветове пейсли.Всички тези спортни превръзка на главата за жените идеално се съчетават с всички ваши нарядами, за да спаси своя модерен външен вид и прическата.
Гъвкав дизайн : превръзка на главата може да придаде различна форма.Дължина 31 " /82 см, ширина 2,2 "/5,5 см, подходящ за повечето размери глави .
Удобен материал : превръзка на главата е изработена от висококачествени леки алуминиеви материал и по-мекия памук материал.
Широко приложение : Тези тъканни ленти на главата за жените-момичета не се плъзгат и са устойчиви.Те не само са идеални за практикуване на йога, футбол, бягане, крак туризъм, софтболом и на други спортове, но и са заобиколен от злато почистена контроли в стил бохо като гумени ленти за коса, за косата да не пада върху лицето.Можете да го носите с разхлабени или вдигната коса.Идеален за ежедневието.
Гаранция за удовлетвореност: Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си отличен търговски опит.Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени от постигнатите лента за глава, ние ще направим всичко възможно, за да се определи това. Отлична стойност : 6 бр. чалми на главата в комплект, всички в различни стилове и са подходящи за вашите различни рокля.Гъвкав дизайн : превръзка на главата може да има различна форма.И е подходящ за повечето размери глави.Меки и удобни : Удобен и мек, здрав и удобен за ползване в чорап.Перфектен размер : Дължина-31 "/82 см, ширина 2,2 "/5,5 см, подходящ за повечето размери на главата.Причина : Тези сладки превръзка на главата са отлични за спорт, бягане бутам / каране на колело с приятелите си.