ZRQYHN 10 led гирлянди с кленовыми листа, Декоративен Венец с батерии, Дистанционно управление, за начало на Празничния интериор Инсталация не се изисква
  • New

ZRQYHN 10 led гирлянди с кленовыми листа, Декоративен Венец с батерии, Дистанционно управление, за начало

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[СВЕТЪЛ дизайн във формата на кленов листа] Красив и модерен, с натурален вкус, мека приятна светлина създава топла и романтична атмосфера през нощта, дори и ако светлината не е включен, той може да украсят стаята си [ПРАЗНИЧНИ УКРАСИ] осветителни Тела - това са специални проекти за декорация за Хелоуин, които ви позволяват да се насладите на незабравима осветление.И тази led венец се захранва от отделението за батерията, безопасни за употреба и не се получава прегряване и след продължителна употреба. [ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ в И ИЗВЪН ПОМЕЩЕНИЯ] Това е идеалното бижу за домове, градини, дворове, веранди, огради и тераси.Просто поставете ги така, че да придават яркост и художествен смисъл на вашето наружному пространството. [УПРАВЛЕНИЕ с помощта на дистанционно управление от батерия] Лесен за използване, не изисква свързване на проводници и може да се захранва от безопасно разходите за ниско напрежение на източник на захранване с 3x AA батерии (не са включени в комплекта). [Е БЕЗОПАСНА ЗА УПОТРЕБА] Лесни за инсталиране, меки и топли led лампи създават живо и интересно усещане.Може да се използва като добра украса за Хелоуин, Коледа, партита и външно осветление. [СВЕТЪЛ дизайн във формата на кленов листа] Красив и модерен, с натурален вкус, мека приятна светлина създава топла и романтична атмосфера през нощта, дори и ако светлината не е включен, той може да украсят стаята си. [ПРАЗНИЧНИ УКРАСИ] осветителни Тела - това са специални проекти за декорация за Хелоуин, които ви позволяват да се насладите на незабравима осветление.И тази led венец се захранва от отделението за батерията, безопасни за употреба и не се получава прегряване и след продължителна употреба. [ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ в И ИЗВЪН ПОМЕЩЕНИЯ] Това е идеалното бижу за домове, градини, дворове, веранди, огради и тераси.Просто поставете ги така, че да придават яркост и художествен смисъл на вашето наружному пространството.

Item Type:
Leaf String Light
Material:
PVC+cloth
Weight:
Approx. 112g / 4oz
Number of LEDs:
10LED
Light Color:
Warm light
Total Length:
Approx. 120cm / 47.2in
Light Interval:
Approx. 10cm / 3.9in
Battery:
3xAA batteries (not included)
Package List:
1 x Leaf String Light(Battery Not Included)
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.