Помпа Опаковка за Сапун и Лосион Alvivi Метален Фланец на Помпата за Подмяна на Течност /Пластмасова Тръба за Консерви-Зидари, Бутилки за Консервиране, Черен, Един Раз?
  • New

Помпа Опаковка за Сапун и Лосион Alvivi Метален Фланец на Помпата за Подмяна на Течност /Пластмасова Тръба за Консерви-Зидари,

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Помпи-дозатори за сапун и лосион за вашите бутилки и буркани-зидари "Направи си сам" Метален корпус с пластмасово насосным механизъм, който не потускнеет.Здрава пружина на главата на помпа, която осигурява гладко и лесно дозиране.Мека оборудване запечатване на уплътнението ламинирована под капака миещ помпа за предотвратяване на течове.Подходящ за повечето течни помпи със стандартна резба 28/400.Помпи-дозатори за сапун и лосион за вашите бутилки и буркани-зидари "Направи си сам". Метален корпус с пластмасово насосным механизъм, който не потускнеет.Здрава пружина на главата на помпа, която осигурява гладко и лесно дозиране.Мека оборудване запечатване на уплътнението ламинирована под капака миещ помпа за предотвратяване на течове.Подходящ за повечето течни помпи със стандартна резба 28/400.Комплектът включва : 1 бр. сменяеми помпа,/1 бр. тръба Състояние : Абсолютно новия Материал : метал и пластмаса Цвят : многоцветен (както е показано на снимките).