30 бр. Декорации във формата на Сърце за Свети Валентин - Украса за Св. Валентин - Украшения във формата на Сърца, Украса за коледната Елха на Свети Валентин, Домашно П?
  • New

30 бр. Декорации във формата на Сърце за Свети Валентин - Украса за Св. Валентин - Украшения във формата на Сърца, Украса

BGN 3.94

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НЕЧУПЛИВИ ОРНАМЕНТИ във ФОРМАТА НА СЪРЦЕ - В тези за бижута коледна елха в "Свети Валентин" е използвана пластмаса, която не е лесно да се прекъснеНе е лесно да избледнява и устойчиви на деформация.Лек и портативен за носене и съхранение. бижута във формата На сърце С 2 повърхности - Декорации във формата на сърце идват с 30 бр. сърца, включително и 15 бр. с матова повърхност и 15 бр. с гланцова повърхност, които са идеални за украса за Св.ИДЕАЛЕН размер за бижута - Всяко бижу за деня на "Свети Валентин" е разработено специално за вас и има перфектния размер, 4,5 см в диаметър, които много лесно да се украсяват вашата страна и да се създаде сладък и романтичен ефект.ЛЕСНО подвешивается - всеки свети валентин, украсена на върха на златната нишка, която позволява да се мотае я в бутилки вино, коледна елха или други места, лесно подвешивается и се отстранява, прави вашия дом красив и топъл.Широко приложение - Коледни декорации за Деня на Свети Валентин са подходящи за отбелязване на Деня на Свети Валентин, коледната елха, рожден ден, сватба, юбилей, чествания, също са идеални за украса на дома и на улицата, се добавят цвят към всекидневния живот.Изработена от здрава качествена пластмаса.Не е лесно да избледнява. устойчив на деформация.Портативен за носене и съхранение. 3 D Специален дизайн. 2 Стил на повърхността. Идеален за декорация.В серия от "изобилие от бижута във формата на сърца" е 30 сърцата, включително 10 сърцата с матова повърхност, 20 сърцата с лъскава повърхност и 10 сърцата с гланцова повърхност, които са идеални за украса за Св.3 D декорации във формата на сърца са подходящи за Деня на Свети Валентин, украса на коледната елха, на парти по случай рожден ден, сватба, юбилей, чествания, също са добри за декорация на дома и на улицата, се добавят цвят към всекидневния живот.