Стерео Аудио 3.5 мм Кратък Помощен Кабел Aux кабел за кола за Apple iPhone, iPod, iPad, Samsung Galaxy, HTC, LG, Google Pixel (20 фута /6 м. - Мъже - Мъжката)
  • New

Стерео Аудио 3.5 мм Кратък Помощен Кабел Aux кабел за кола за Apple iPhone, iPod, iPad, Samsung Galaxy, HTC, LG, Google Pixel

BGN 40.43

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1, Несравнимо качество на звука : Полирани позлатени конектори 24-КАРАТОВО осигуряват надеждност и изключват възможни загуба на сигнала и шума, осигурявайки чист и стереозвук за вашите устройства 2, Универсална съвместимост : Съвместим със слушалки, устройства с i OS (i Phone, i Pad, i Pod), устройства с Android като Samsung, LG, Nexus, Sony и т.), на КОМПЮТРИ, лаптопи, Macbook, i Mac, MP3 плейър, коли, телевизори, DVD, TV боксами.5 мм стереоразъемом audio aux. 3, Отлично качество на звука : Позлатени конектори 24-КАРАТОВО, емайл жило от чиста мед, алуминиев корпус и кабел в найлонов оплетке осигуряват висока точност на възпроизвеждане на звука и подобряване на предаване на сигнала и устойчивост на корозия. 4, Тънък жак : Този стереокабель 3.5 мм ви позволява лесно да свържете стереоразъем 3.5 мм към конектора за слушалки, не е нужно да се свали тънък калъф за вашите смартфони или таблети. 5, Конструкция позволява спутывание (без entanglements, не спутывается).Това е по-лесно съхранение аудиокабеля 3,5 мм, тъй като можете да наматывать му, без да се притеснявате за възли или перегибах.Идеален за ползване у дома, в колата и на улицата. 1, Несравнимо качество на звука : Полирани позлатени конектори 24-КАРАТОВО осигуряват надеждност и изключват възможни загуба на сигнала и шума, осигурявайки чист и стереозвук за вашите устройства. 2, Универсална съвместимост : Съвместим със слушалки, устройства с i OS (i Phone, i Pad, i Pod), устройства с Android като Samsung, LG, Nexus, Sony и т.), на КОМПЮТРИ, лаптопи, Macbook, i Mac, MP3 плейър, коли, телевизори, DVD, TV боксами.5 мм стереоразъемом audio aux. 3, Отлично качество на звука : Позлатени конектори 24-КАРАТОВО, емайл жило от чиста мед, алуминиев корпус и кабел в найлонов оплетке осигуряват висока точност на възпроизвеждане на звука и подобряване на предаване на сигнала и устойчивост на корозия.