IdeaMeme Аксолотль е светло претеглят Плюш, 31,5 3,8 килограма е светло претеглят Аксолотль Плюшен Кукла Животно Играчка Сладки, Меки и Дълги Меки Плюшени Мультяшные Възг?
  • New

IdeaMeme Аксолотль е светло претеглят Плюш, 31,5 3,8 килограма е светло претеглят Аксолотль Плюшен Кукла Животно Играчка Сладки,

BGN 16.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Високо качество】 е светло претеглят плюшено динозавър с утяжеленной плънка е изработена от смес на памук, PP, заедно с калъф от 100% полиестер, което му придава супер еластичност, безопасността и опазването на околната среда 【Утяжеленные меки играчки от безпокойство】е светло претеглят динозавър - сладък плюшен кукла за деца, но много практичен плюшен възглавница за възрастни, която може да се натискане, за да се намали стреса.Вие можете да го задържат, когато гледате телевизия, докато спите и си почивате, или да сложи на един стол, за да се осигури по-добра поддръжка на долната част на гърба. 【Много случаи】 Подходящ е за хол, спалня, офис, детски креватчета, на автомобила и на всяко друго място, което ви харесва, нашата играчка добавя топлина и любов в семейството си.А стиска тази меки плюшени играчки с динозавром може още повече да свали нашия стрес и да ни направи по-спокойна. 【Идеален подарък】 Този плюшен играчка-динозавър, идеален за игри, с колекционерска стойност, ескорт, тя е като път с подходящ размер за всяко лице, можете да го носите със себе си навсякъде и да се насладите го споделите с приятели за игри. идеална идея за подарък-използвайте плюшени възглавници като за детски играчки, подаръци за Коледа, рожден ден, партита. 【Възстановяване на формата】 Утяжеленная плюшен възглавница с динозавром опаковани във вакуумна опаковка.След отваряне, моля, похлопайте в продължение на няколко минути, за да пълнител се превърна в пищна.Ако поставите възглавница с мека играчка на слънце или в сушилня, то по-добре да се възстанови. 【Високо качество】 е светло претеглят плюшено динозавър с утяжеленной плънка е изработена от смес на памук, PP, заедно с калъф от 100% полиестер, което му придава супер еластичност, безопасността и опазването на околната среда. 【Утяжеленные меки играчки от безпокойство】е светло претеглят динозавър - сладък плюшен кукла за деца, но много практичен плюшен възглавница за възрастни, която може да се натискане, за да се намали стреса.