Музикалното Катерене Въже Дядо Коледа, Електрическа Подвесная Играчки, Коледна Украса за Вратата на вашия офис, Коледна украса за Катерене, Дядо Коледа, скално Кат?
  • New

Музикалното Катерене Въже Дядо Коледа, Електрическа Подвесная Играчки, Коледна Украса за Вратата на вашия офис, Коледна украса

BGN 10.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Съвет : Моля, започвайте Санто след това, като се придържа, в противен случай, ако "книга въже обработват от мъниста" согнута, това е лесно да доведе до това, което топчета се заби на дядо коледа, че не ще да работи нормално, както и лесно ще боли вътрешна част на тялото на дядо коледа.Коледен декор от музикалната катерене на въже Дядо Коледа - Този коледен декор на Дядо Коледа създава атмосфера на Коледа и да ви дава на едно незабравимо и щастливо Коледа. Коледна електрическа музикална играчка Дядо Коледа - Очарователен Дядо в своя традиционен червен костюм пее около вашата елха или камината?Звенящие свирки?. Коледа подвесное украса на закрито и на открито - Дръж или дръж го на коледна елха, стълбището, прозорец, врата или над незажженным камина, идеален подарък за Коледа, сватба или Нова година, добавете щастлив празнична атмосфера. Перфектния подарък - с жизнерадостным израз на лицето и мини чанта в ръка.Ярко-червен цвят прави на Дядо Коледа е един от най-атрактивните украса на коледното дървото. Размер - 12,5*13*100 вижте, идеалният размер за подаръци и занаяти, бизнес подаръци, празнични подаръци, рекламни подаръци, декорация на дома. Съвет : За подвесного Дядо Коледа се изисква 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени).И, моля, започвайте Санто след това, като се придържа, в противен случай, ако "книга въже обработват от мъниста" согнута, това е лесно да доведе до това, което топчета се заби на дядо коледа, че не ще да работи нормално, както и лесно ще боли вътрешна част на тялото на дядо коледа. Съвет : Моля, започвайте Санто след това, като се придържа, в противен случай, ако "книга въже обработват от мъниста" согнута, това е лесно да доведе до това, което топчета се заби на дядо коледа, че не ще да работи нормално, както и лесно ще боли вътрешна част на тялото на дядо коледа.Коледен декор от музикалната катерене на въже Дядо Коледа - Този коледен декор на Дядо Коледа създава атмосфера на Коледа и да ви дава на едно незабравимо и щастливо Коледа. Коледна електрическа музикална играчка Дядо Коледа - Очарователен Дядо в своя традиционен червен костюм пее около вашата елха или камината?Звенящие свирки?. Коледа подвесное украса на закрито и на открито - Дръж или дръж го на коледна елха, стълбището, прозорец, врата или над незажженным камина, идеален подарък за Коледа, сватба или Нова година, добавете щастлив празнична атмосфера. Перфектния подарък - с жизнерадостным израз на лицето и мини чанта в ръка.Ярко-червен цвят прави на Дядо Коледа е един от най-атрактивните украса на коледното дървото. Размер - 12,5*13*100 вижте, идеалният размер за подаръци и занаяти, бизнес подаръци, празнични подаръци, рекламни подаръци, декорация на дома. Съвет : За подвесного Дядо Коледа се изисква 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени).