Кодови Гривни с пощенска картичка за Син, Дъщеря, Внук, Внучка, Подаръци за Годишнина, Рожден ден, Обеци-Халки с Рози (A, Един Размер)
  • New

Кодови Гривни с пощенска картичка за Син, Дъщеря, Внук, Внучка, Подаръци за Годишнина, Рожден ден, Обеци-Халки с Рози (A,

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Материали】Гривни Code Изработени от естествени камъни и мъниста от неръждаема стомана, които никога не променят цвета си и не в зелено, и здрав найлонов кабел ръчно изработени удължава живота на гривната 【Уникален смисъл】 Прост дизайн Със скрито послание "обичам те", най-сладките думи, които искаш да кажеш.Вие и го Съдете, Стойността на Кодови Думи.Носете Код Всеки Ден, тъй като една Малка Тайна Принадлежи на Вас И Вашия Син / Дъщеря /Внук / Внучка. 【Смислени Подаръци-Гривни За Сина/Дъщеря/Внук/Внучка на】Кодекс гривна е подарък карта. идеално за всеки повод връчването на подаръци, можете да го дари на сина си / дъщеря /внук / внучка на първия ден на обучението си по отношение на завръщането си в училище, на Коледа, Деня на благодарността, абитуриентски бал, рожден ден и в обикновени дни на Вашия син / дъщеря /внук / внучка.Освен Това Може да Бъде Само За Вас Самите. 【Регулируем размер на】 Дължина може да се регулира от 6 "до 12", подходящи за различни възрасти.Мъниста от естествен камък символизират ●; мъниста от неръждаема стомана символизират ▬.Ако не Сте напълно доволни от покупката Си, просто се свържете с нас, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа. 【Материали】Гривни Code Изработени от естествени камъни и мъниста от неръждаема стомана, които никога не променят цвета си и не в зелено, и здрав найлонов кабел ръчно изработени удължава живота на гривната. 【Уникален смисъл】 Прост дизайн Със скрито послание "обичам те", най-сладките думи, които искаш да кажеш.Вие и го Съдете, Стойността на Кодови Думи.Носете Код Всеки Ден, тъй като една Малка Тайна Принадлежи на Вас И Вашия Син / Дъщеря /Внук / Внучка. 【Смислени Подаръци-Гривни За Сина/Дъщеря/Внук/Внучка на】Кодекс гривна е подарък карта. идеално за всеки повод връчването на подаръци, можете да го дари на сина си / дъщеря /внук / внучка на първия ден на обучението си по отношение на завръщането си в училище, на Коледа, Деня на благодарността, абитуриентски бал, рожден ден и в обикновени дни на Вашия син / дъщеря /внук / внучка.