LaRoo Писклив Топка за Кучета, Трайна топката-Пищалка От Естествен Каучук, Плаващ За Тренировка Хвърляне, Дъвчене Играчка за Миене на Зъбите за Домашни Любимци на Мал?
  • New

LaRoo Писклив Топка за Кучета, Трайна топката-Пищалка От Естествен Каучук, Плаващ За Тренировка Хвърляне, Дъвчене Играчка

BGN 4.80

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Естествен материал】 : La Roo се грижи за сигурността и растежа на кучета, така че нашите играчки за кучета, изработени от 100% естествен каучук, който е безопасен за кучета и не отделя вредни газовеДебели бариера го прави здрав и устойчив на укусам. 【Размер】 : Тази играчка топка за кучета има 3 размери, 6 см., 8 см, 9 см в диаметър, който е лесен за носене, така че можете да играете хвърлят игри с кучето си навсякъде, подходящ е за всички кученца, а също и за средни и големи кучета.Но за да се избегне задушаване, моля, изберете размер, който е подходящ за вашето куче. 【Дизайн】 : Играчки за агресивни жевателей за кучета имат ярки цветове и издават звук при укусе, който ще привлече вниманието на кучето.Повърхността на топката има перлено бял дизайн.Той почиства зъбите на кучето по време на игра, за да поддържа здравето на устната кухина. 【Интерактивен】 : Интерактивни играчки за дъвчене за кучета ефективно отговарят на ловен инстинкт домашен любимец и премахване на стреса.Поиграйте си с тази играчка с кучето си, това е ефективно предотвратява нейното грызение мебели за развитие на зъбите или скука и притеснение.Това е и най-ефективен начин да се обучава го и подобряване на отношенията ви с него. 【За La Roo】 : La Roo е специализирана в производството и продажбата на стоки за домашни любимци.Ние вярваме, че домашните животни - това са нашите партньори, така че ние трябва да отделят време за това, за да ги придружават, да тренира и да играе, затова тази играчка топка за кучета ще се превърне в добър подарък.Моля, бъдете сигурни, преди да купите, ако срещнете някакви проблеми с продукта, който ще получите, ние ще решим за вас възможно най-скоро. 【Естествен материал】 : La Roo се грижи за сигурността и растежа на кучета, така че нашите играчки за кучета, изработени от 100% естествен каучук, който е безопасен за кучета и не отделя вредни газове.Дебели бариера го прави здрав и устойчив на укусам. 【Размер】 : Тази играчка топка за кучета има 3 размери, 6 см., 8 см, 9 см в диаметър, който е лесен за носене, така че можете да играете хвърлят игри с кучето си навсякъде, подходящ е за всички кученца, а също и за средни и големи кучета.Но за да се избегне задушаване, моля, изберете размер, който е подходящ за вашето куче.