QAZWSX Комплекти за Диамант живопис, Лилаво Морски Пейзаж 5D направи си САМ Пълна Тренировка Diamond Изкуство за Възрастни, Бродерия на кръстат бод от Планински Кристал, п?
  • New

QAZWSX Комплекти за Диамант живопис, Лилаво Морски Пейзаж 5D направи си САМ Пълна Тренировка Diamond Изкуство за Възрастни,

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подобрете своето настроение и здравеПомага да се концентрирате и да избягате от всякакъв стрес.Можете да се потопите в популярния безгрижен начин на живот, със семейството и приятели.това е полезно за душата, и се създава по-силна връзка.Когато сте готови своя поделку, вие ще чувствате удовлетворение и гордост.Сега можете да го използвате като декорация за осветление на вашия дом.Надявам се, че тя е вдъхновена от вас, и вие ще можете да създадете повече от произведения на изкуството. ? Подходящ размер : Комплекти за диамант живопис са размер на платното 12x16 инча, достатъчно голям, за да покаже детайлите на изображението.Цвят на диамантите никога не поблекнет.Висококачествени диаманти са еднакви по размер и форма. ? Високо качество : Ние използваме 100% эпоксидную смола за производство на диаманти на най-високо качество, прозрачен водоустойчив платно за рисуване, и след като завърши своя шедьовър, той ще бъде плосък и лесно ще поставите в рамка.Лепилен слой е много здрав, така че диамант, не е лесно да падне и може да се съхранява повече от 20 години. ? Помощник за декомпресия и подарък за украса : Създаване на картини с диаманти може да ви помогне да се освободите от стреса, да се отпуснете, за да се развива активно мислене, за да изпитате чувство за постижение и отгледа търпение.Комплекти за рисуване диаманти и да се използват за украса на вашия дом, офис, като подарък за рожден ден, сватба, всеки важен ден. ?Комплект за рисуване включва : платно, глина, тава, diamond писалка за рисуване и на 30% повече диаманти.Нашите комплекти включват в себе си всичко, което ви трябва. ?Допълнителни диаманти : Ние даваме допълнителни 30% от всеки цвят, заедно с диаманти.Всички диамантени картини са проверени и се претеглят в завода, за да се уверите, че нито едно мънисто няма да изчезна.Ако диамант случайно е изгубен, ние безплатно ще се замени. ? Подходящ размер : Комплекти за диамант живопис са размер на платното 12x16 инча, достатъчно голям, за да покаже детайлите на изображението.Цвят на диамантите никога не поблекнет.Висококачествени диаманти са еднакви по размер и форма. ? Високо качество : Ние използваме 100% эпоксидную смола за производство на диаманти на най-високо качество, прозрачен водоустойчив платно за рисуване, и след като завърши своя шедьовър, той ще бъде плосък и лесно ще поставите в рамка.