Zerodeko Чаши за вода Стъклена Кана със Стъклена Чаша Сладък Кана за Студена Вода под Формата на Крава, Кана за Чай, Чайник, Кана, Нощни Нощни Резервоари за напитки, Дома?
  • New

Zerodeko Чаши за вода Стъклена Кана със Стъклена Чаша Сладък Кана за Студена Вода под Формата на Крава, Кана за Чай, Чайник,

BGN 18.74

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?КАНА за студен чай с Голям капацитет, кана е подходяща за големи партита, ресторанти и други събития, много практиченТози стомна за вода във формата на анимационни крави е много лек и издръжлив на употреба, изработен от добро стъкло материал. ?ЧАЙНИК BLOOMING TEAPOT е проектиран във формата анимационни крави, стомна, много хубава, идеален за употреба като съд за мляко.Това е идеалният кана за студени напитки, като например вода, чай, кафе, мляко, лейка, той е достатъчно вместителен, за да се погрижат за семейството си или да се забавлявате с вашите гости.И, той е подходящ за дома, офиса, ресторанта. ?КАНА ЗА БИРА Стомна за вода е произведен от висококачествен стъклен материал, трайно и безопасно, която може да продължи дълго време.Комплект за вода от прозрачно стъкло с анимационни крава, сладко на домакински стъклена кана за мляко и чаша. ?КАНА за сок на Капака на каната не е кавър, но също така може да се използва като чаша за пиене, много богат на функции. ?ПРОЗРАЧНА КАНА Кана е подходящ за съхранение на вода, сок, чай, мляко, напитки, ароматизирани чайове, студена вода, вино.Вие все още търсите стомна за вода, подходящ за домашна употреба?Нашият стомна за вода проста на вид, но много практичен.Той е направен от много добри стъклени материали.Можете да го използвате за съхранение на вода, сок и т.