Помпена станция с 3 Кофи за подправки, Ръчно Натиснете Опаковка, Опаковка за сироп, Захранващи за Млечен сос от Чаено с желязна рамка (2 л 40x18,5x35 см. /15,7x7,3x13,8 инча)
  • New

Помпена станция с 3 Кофи за подправки, Ръчно Натиснете Опаковка, Опаковка за сироп, Захранващи за Млечен сос

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Стабилна конструкция : количествен индентор, може да се върти във всички посоки, лесна за управление, индентор има вградена извор на напрежение, а изпълнението на екструдиране може да достигне до 35 мл Удлините глава на помпата, за да се контролира сос, просто натиснете лоста голям пръст, който отговаря на различни изисквания към обема на сос.Многоцелеви : Опаковка соев сос е подходящ за приготвяне на течни подправки като кетчуп, сос за салата, соев сос, оцет и т., са многофункционални.Тя е много подходяща за приготвяне на кетчуп, салата, салати, мед, кулинарни вино, масло, чили и други сосове.Висококачествен материал : Опаковка за подправки изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана и пластмаса, който е екологично чист, безопасен и гигиеничным, а също така е полезен за здравето на човека.Нежна кожа лесно да се справи, е добра херметичност.Спестяване на труда : Въртящи се выжимные глави могат да бъдат лесно притиснати, без усилия притиснати, с икономичен дизайн, удобни за употреба.Той също така може да настроите точно съраунд налягане един път преди 8 мл. по-Добре за вашия портфейл и на вашето здраве!.Лесен за работа : Корпус от неръждаема стомана и вътрешен резервоар от пластмаса, резервоар подвижна, съединение добре пригодено, лесна за използване и лесна за почистване.Идеален за кафенета, съдържащи, бюфети, мини-магазини и зони за готвене. Висококачествен материал : Опаковка подправки изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана и пластмаса, който е екологично чист, безопасен и гигиеничным, а също така е полезен за здравето на човека. Стабилна конструкция : количествен индентор, може да се върти във всички посоки, и операцията е проста, индентор има вградена извор на напрежение, а изпълнението на екструдиране може да достигне до 35 мл. Спестяване на труда : Въртящи се выжимные глава може лесно за натискане, без да изисква усилия, с трудозатратным дизайн, удобен за употреба.

Item Type:
Condiment Pump Dispenser
Material:
Plastic, Stainless Steel, Iron
Package List:
1 x Iron Frame:
3 x Sauce Pump:
Please Note:
1. Please allow 0-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :