Кутия за Салфетки Стилен Кожен Държач За Кърпички, Правоъгълен Държач За Кърпички, Диспенсер За Изпомпване на Хартия, Държач за Кърпички За Лице С Магнитно Дъно За ?
  • New

Кутия за Салфетки Стилен Кожен Държач За Кърпички, Правоъгълен Държач За Кърпички, Диспенсер За Изпомпване на Хартия, Държач

BGN 19.15

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

♥ Салфетка лесно да извадите от дупката, и може да се използва отново и отново ♥ Размер : 23,7x14,6x9,3 см, подходяща за хартиени кърпи за ръце с размери не повече от 15,5x20,6 виж ♥ Материал : воловья кожа, месинг, тъмно зелена обработка, подчертавайки сдържан темперамент. ♥ Магнит плътно прилепнала към долната страна на капака, и му е трудно да падне при преместване на кутията с кърпички, а две кръгли дупки, предназначени за по-лесно попълване на салфетка. ♥ Устойчиво на надраскване, четири меки накладки за крачета отдолу за защита на вашия дом от надраскване.Добър избор както за домашно, така и за офис храненияназвание на продукта : Кутия за салфетокматериал : воловья кожа, месинг [Размер] общо : 23,7x14,6x9,3 сммаленькое квадратно отделение : 5,5x4,1x8,5хдлинный тава : 16,5x0,8x4,5 см Клон за хартиени кърпи : 16,5x10,7x8 смВес нето : 0,85 кгПодходит за : ресторант, офис, домакинство, автомобиляотельный номер За цвят : моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.