Маски за лице XDX KN95, 50 опаковки Цветни Маски за мъже и жени в индивидуална опаковка 5 слоя за Еднократна употреба Диша Маски, Ефективността на филтрация ≥95% (Среден р?
  • New

Маски за лице XDX KN95, 50 опаковки Цветни Маски за мъже и жени в индивидуална опаковка 5 слоя за Еднократна употреба Диша

BGN 8.40

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Компанията XDX е основана през 2020 г и е специализирана в продажбата на най-добрите продукти за начина на живот в областта на медицинско оборудване за дълготрайна употреба и консумативи за еднократна употреба, особено маски за домакинства по целия свят.Ние искаме да създават иновативни тъкани и многократна употреба на маска за деца и семейства.В този момент XDX е продала над 3500000 опаковки маски по целия свят.Ние се стремим да се превърне в най-влиятелни марки в Mask enterprise за обслужване на клиенти . 【Маска в индивидуална опаковка 5 цвята】Всяка маска KN95 за възрастни е запечатана индивидуално за удобство за носене и споделяне.Тези маски за възрастни се предлагат в 50 бр и 5 различни чисти цветове paramount.Професионално производство - CHANGZHOU LEADERK HYGIENE PRODUCTS CO. 【5-слойни защитни маски KN95】Пятислойная конструкцията на тези маски за лице предпазва вашата сигурност е по-добре, отколкото обичайните 3-слойна или 4-слойна. (СЪВЕТ : Два слоя плат, выдуваемой от стопи, лесно заедно по време на производството и могат да бъдат разделени триене). 【Удобен гуманизированный дизайн】 Благодарение на дизайна 3 D-структура, гъвкав метална зажиму за носа, закрепленному вътре маски, нашите еднократна маска за лице KN95 размер 8 "* 7,5" плътно облегают лицето и осигуряват достатъчно място за дишане.Высокоэластичные и меки ушни линия може да се намали дразненето на кожата, премахване на налягането на ушите си. 【Ежедневното използване на】 Всичко внимателно подбрани материали и компоненти осигуряват на вас и вашето семейство на висококачествени продукти, на които можете да се доверите, ультрамягкую и удобни.Можете да носите тези дишащи маски за лице KN95 всеки ден в дневни пътувания, на закрито, на открито и на обществени места, като училища, офиси, магазини, фабрики. 【Отказ от отговорност】Тази маска за лице KN95 не е маска N95.