Играчка за баня Zerodeko, Керамична Къщичка за Хамстер, Страхотна Легло: Местообитания на Малък домашен Любимец, Лятото е Прохладно Убежище за Хамстери, Замразени Чинч?
  • New

Играчка за баня Zerodeko, Керамична Къщичка за Хамстер, Страхотна Легло: Местообитания на Малък домашен Любимец, Лятото е

BGN 9.38

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?ЛЯТНА МИНИ-клетка ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ Малките домашни любимци ще се хареса да спи, да се крият и да задреме в тази уютна пещераТова е и прекрасен декор на клетки за домашни любимци. ?ЛЯТНА ПЕЩЕРА за ХАМСТЕРИ Помага да се намали нивото на стреса и да подобри качеството на съня домашни любимци, а оптимизиране на тяхното благосъстояние. ?КЕРАМИЧНИ ВАНА ЗА ЖИВОТНИ с лед Изработени от безопасни и полезни за здравето керамични материали, устойчиви на укусам i. ?КЕРАМИЧНО УБЕЖИЩЕ за хамстери Подходящ за повечето малки домашни животни, морски свинчета, хамстери, зайци, чинчили, таралежи, плъхове и много други. ? ОХЛАЖДАЩ МАЛКА къщичка за домашни любимци Качествена керамична хижа охлажда домашни любимци в рамките на жаркото лято и ги запазва топли през зимата. ?ЛЯТНА МИНИ-клетка ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ Малките домашни любимци ще се хареса да спи, да се крият и да задреме в тази уютна пещера.Това е и прекрасен декор на клетки за домашни любимци. ?ЛЯТНА ПЕЩЕРА за ХАМСТЕРИ Помага да се намали нивото на стреса и да подобри качеството на съня домашни любимци, а оптимизиране на тяхното благосъстояние. ?КЕРАМИЧНИ ВАНА ЗА ЖИВОТНИ с лед Изработени от безопасни и полезни за здравето керамични материали, устойчиви на укусам i. ?КЕРАМИЧНО УБЕЖИЩЕ за хамстери Подходящ за повечето малки домашни животни, морски свинчета, хамстери, зайци, чинчили, таралежи, плъхове и много други. ? ОХЛАЖДАЩ МАЛКА къщичка за домашни любимци Качествена керамична хижа охлажда домашни любимци в рамките на жаркото лято и ги запазва топли през зимата.Описание ПОДДЪРЖАНЕ на ПРОХЛАДАТА на : Керамични къщи помагат да се охлади.Осигурете хладно гнездо за малки животни, така че те могат да играят и да се отпуснете през горещото лято.Характеристики-Цвят : зелен Материал : керамика Размер : 13,00 X11,00 X11,00 см/5,11 X4,32 X4,32 инча-КОСТЮМ за : къщичка за хамстер е подходящ за мини-малки животни като джудже хамстер, мишка, плъх, захарен планер, чинчила, звездица и т.