Oplxuo, 4 юли, Макси-Рокли, Дамски Ежедневни Рокли Без ръкави, С V-образно деколте, Патриотични Рокля В Деня на Независимостта, Вратовръзка-боя се, американския Флаг, Дъл?
  • New

Oplxuo, 4 юли, Макси-Рокли, Дамски Ежедневни Рокли Без ръкави, С V-образно деколте, Патриотични Рокля В Деня на Независимостта,

BGN 12.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

великденско рокля за жените рокли midi за жени вносни. ➤➤ За размер : Моля, изберете размер в съответствие с таблицата за размери на снимката на продукта!Ако имате някакви въпроси относно рокли, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Закопчалката на дантела. *** Материал : полиестер и ликра.Приятна тъкан, дишаща, лека, мека и удобна, даваща ви най-добрите тръпката от носенето. ➤➤Характеристики : Секси и очарователен рокля с Деня на Независимостта, покажете гордостта си тази рокля!Това е рокля с флага на САЩ е Мечтательное.Това е идеалното място за СЛЕДВАЩИЯ Си Празник на 4 юли!Тази Патриотическая Красота, както път и се нуждаете от на Четвърти юли. *** Причина : Това е рокля с флага на сащ непременно подходящ за патриотична парти на 4 юли тази година.Идеален за честването на Деня на паметта на Четвърти юли, Лятно барбекю и Селска концерта.Не пропускайте Това Патриотично премяна, това е най-добрият подарък за Деня на Независимостта за майки, съпруги, дъщери и приятелки!. ➤➤ Идеи комбинации : Това е рокля съчетава добре с огърлица, обеци, туфлями токчета, доста босоножками, слънчеви очила и удобни кроссовками.Имате задължително ще е Прекрасно парти по случай Деня на независимостта. ➤➤ Внимание : поради проблеми с дисплея на екрана действителният цвят може да се различават малко от изображението.Машинно или ръчно пране в студена вода, лежеше неподвижно или да се мотае да изсъхне, когато е необходимо, за да изсъхнат на слаб огън, без да се отбеливайте.Уважаеми клиенти, Добре дошли в "Oplxuo"!Ние сме специализирани в женски дрехи.Обичайният срок за доставка : 10-18 дни, експресна логистика : 5-10 дни.Информация за продукта : Пол : Жени, жени, дами, юниорки, подрастващи Тип рокли : Секс/ежедневно/ елегантно/приталенное/клуб, и през нощта/Коктейл/официално/работно/вечер/сватбена рокля със Стилен и модерен дизайн, ви прави по-привлекателна, той е подходящ за най-различни случаи Това е чудесен подарък за вашите любими хора или за вас самите.За размер : Моля, проверете таблицата размери, преди пускането на поръчката.Тъй като нашите размера на азия, това означава, че той ще бъде по-малко от обикновения европейски размер.