KUOYUH USA 2A 125/250VAC 32/50VDC Клеми за бързо свързване 91 серия Автоматичен прекъсвач за защита от топлинно претоварване с възможност за нулиране (2 Ампер)
  • New

KUOYUH USA 2A 125/250VAC 32/50VDC Клеми за бързо свързване 91 серия Автоматичен прекъсвач за защита от топлинно претоварване

BGN 5.39

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Гаранция, подмяна на 24 месеца на всички проблеми, свързани с качеството Номинален ток : от 0,5 А-3,10 А. Номинално входно напрежение : 125/250 ac; 32/50 В постоянен ток. Приложение : Прахосмукачка, пасатор, мелачка за месо, устройство за изхвърляне на отпадъци, кафемелачка, микровълнова печка и т. Автоматичен прекъсвач 91 серия Push-to-Reset - това е еднополюсен термозащитный уред с едно натискане на бутон за нулиране, използвани за защита на двигателното оборудване.Широко известни като автоматични прекъсвачи Blender / Disposer, ключове 91 серия са по-малки по обем и се използват за защита на двигателя, са подходящи за уреди с малко пространство. Серия 91 е 0,5 А-10 А. е Подходящ за прахосмукачка, миксер, месомелачка, устройства за изхвърляне на отпадъци, кафе машини, микровълнови печки и т., Сертифициран от UL /CUL (Северна Америка), CCC (Китай), TUV (Европа), VDE (Европа), КС (Корея).Преминал сертифициране на Ro HS за опазване на околната среда.