Комплект от 2 теми E26/E27, Адаптер за контакта с 3 шипа, Адаптер за свързване на led лампи JACKYLED, Конвертор за контакти с 3 шипа, Изход за гараж, веранда, двор, дом (черен)
  • New

Комплект от 2 теми E26/E27, Адаптер за контакта с 3 шипа, Адаптер за свързване на led лампи JACKYLED, Конвертор за контакти

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Адаптер за контакта с 3 шипа】 Адаптер за контакта за led лампи JACKYLED работи с 2-контактни, така и с 3-контактни фоно свещи за по-широк спектър от приложения, отколкото с адаптери само за 2-контактни подложкиКонвертор вече не е необходимо. 【Адаптера от контакта към електрическата мрежа】 Наблизо няма контакт?Трансформиране на контакта лампа електрическа вилица за допълнително хранене с помощта на този пазар.Отлично решение за помещения с ограничен достъп до източник на енергия, независимо дали е на тавана или на открито на верандата. 【Сигурен и надежден】Адаптер за електрическата крушка е изработена от огнестойкого материал PBT и высокопроводящей месинг, устойчив на топлина до 329℉ (165 ℃), който осигурява сигурност и дълъг живот на използване на електрическа енергия.Мощност : максимална 1300 W, напрежение : 100-250 В, номинален ток : 10 А. Изход, сертифицирана CE, по-безопасни за използване. (Забележка : от съображения За сигурност не се препоръчва използването на уреди с висока мощност. 【Лесна инсталация】 Никакви средства не се изисква, просто завийте този удължител в съществуващото гнездо лампи E26 и свържете с него устройствата си.Осигуряване на по-лесен достъп до източник на енергия за зареждане на крилото на разговора, система за видеонаблюдение на входната врата, гирлянди, магазини за осветителни тела, доставка за осветление на Хелоуин и Коледа и т. 【Широко приложение】Този адаптер с 3 контакти в 2 е идеална за помещения, където липсват контакти, като например гараж, плевня, дневна, килер, веранда, кухня, коридор, таван и т. (Забележка : Препоръчително е за използване на закрито, избягвайте употреба във влажни помещения. 2 Комплекта на 3-контакт с контакт за свързване на адаптера.