MAEPEOR Тонален крем с пълно покритие, 6 цвята, Хидратиращи, без още, СС + Крем против Стареене, Корректирующий цвят крем-основа (140 нюанси на бежово)
  • New

MAEPEOR Тонален крем с пълно покритие, 6 цвята, Хидратиращи, без още, СС + Крем против Стареене, Корректирующий цвят крем-основа

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Набор от тонален крем с пълно покритие】MAEPEOR Full Coverage Фондацията има 6 цвята за изборТова е идеалният тонален крем за лице, където и да се намирате - у дома или на път. 【Матиран течен тонален крем】 Е тонален крем с много пълно покритие!Например, скриване на своето махмурлук, скриете вашия разликата, скриете греховете си.Той добре покрива, без да оставя усещане на тежестта или печене.Той успя да се задържи през целия ден и е запазил своя матово покритие. 【Контрол на маслото и трайността на】Благодарение на специална формула за контрол на съдържание на мазнини, тази рамка трае до 12 часа.Той продължава през целия ден и не причинява акне и не прави лицето с удебелен.Придава на кожата почти безупречен външен вид. 【Идеален грунд за грим】 Създаване на добра основа за грим, подгответе кожата, за свиване на порите и създаване на равномерен грим, готов за безупречному макияжу. 【Компактна пудра за грим】Прах нежна и мека, с матово покритие, лека, естествена и устойчива.Не е толкова просто плуваше прах и остана прах.Ефект за контрол на маслото е много добър, и премахване на грим, не е лесно.