ZOUOOU DAAKOU910 10 бр 3325 мм Златна Кутия с Болт за Заключване Ключалки и Обков на Ковчег За Бижута Куфар Реколта Мебели Ключалката Ключалката за Заключване на Домашна Фити?
  • New

ZOUOOU DAAKOU910 10 бр 3325 мм Златна Кутия с Болт за Заключване Ключалки и Обков на Ковчег За Бижута Куфар Реколта Мебели

BGN 51.47

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Отличен малки капачеПриятни детайли, и те ще станат приятно завършващ щрих.Старинен замък и изискана се затвори, ще си ковчега за бижута е по-ретро вид и чар.Материал : цинк сплав. Размер : приблизително 33* 25 mm/1,30 * 0,98 инча.Отличен за дървени проекти, по-малки кутии, домашно картички и т. Особености : 100% чисто нова.Ретро дизайн, Издръжлив и лесен за инсталиране чудесно за винтажной дървена кутия, сверхмощной дървени кутии, кутии за бижута, луксозни кутии, кутии за вино, набор от инструменти и т. Идеалното обзавеждане за дома, офиса, магазина и така нататък.Това може да помогне много в ретро стил за вашата стока. Моля, се допуска отклонение 1-5 мм от ръчно измерване. Цвят може да варира в зависимост от езика разлика, моля, разберете.Списък на опаковките : 10 x Защелкивающихся застежек за коробки40 x Винтове.