RD UM34C 4A USB3.0 USB Bluetooth Метър Тестер за Напрежение Ток Мощност Зарядно Устройство Волтметър Амперметър Мултицет Тестер за Измерване на Съпротивлението на кабела (UM34C)
  • New

RD UM34C 4A USB3.0 USB Bluetooth Метър Тестер за Напрежение Ток Мощност Зарядно Устройство Волтметър Амперметър Мултицет

BGN 14.22

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 UM34 не е версия на комуникация, не поддържа никакви начини за комуникация. UM34 C-това е версия на връзка, тя може да се свърже приложението с помощта на Bluetooth връзка. може да се използва за проверка на зарядното напрежение и ток на зарядното устройство с USB порт-A, тест капацитет на захранване, тест на съпротива USB-кабел. Режим за разпознаване на бързо зареждане : QC2.5 A、 Android DCP 、 SAMSUNG.it е лесен за използване, дори и ако не знаете нищо за електронен компонент, просто следвайте инструкциите. Точността на измерване на напрежение : ±(0,2% + 1 цифра); Точност на измерване на ток : ±(0,8%+ 3 цифри). UM34 не е версия на комуникация, не поддържа никакви начини за комуникация. UM34 C-това е версия на връзка, тя може да се свърже приложението с помощта на Bluetooth връзка. може да се използва за проверка на зарядното напрежение и ток на зарядното устройство с USB порт-A, тест капацитет на захранване, тест на съпротива USB-кабел. Режим за разпознаване на бързо зареждане : QC2.5 A、 Android DCP 、 SAMSUNG.it е лесен за използване, дори и ако не знаете нищо за електронен компонент, просто следвайте инструкциите. Точността на измерване на напрежение : ± (0,2% + 1 цифра); Точност на измерване на ток : ± (0,8% + 3 цифри). можете да проверите D + и D-напрежение на страницата за идентификация, ние използваме това за оценка на протокола за бързо зареждане, той може да определи QC2.5 A, Android DCP, SAMSUNG protocol, и можете да видите, че можете да завъртите посоката на дисплея, за да получите по-добра представа. UM34 C - това е комуникационна версия, тя има управление на приложение, можете да проверява данните що се отнася до софтуера и управлението им, UM34 не е комуникационна версия, той няма управление на приложенията. моля, използвайте USB-м правилния начин, с USB-A към USB-A.