Водоустойчив Автоматична Led Лента Практически Энергосберегающая силиконова Автомобилна Led Лента околната Светлина Гъвкава и Веревочная Лента за декориране на пр?
  • New

Водоустойчив Автоматична Led Лента Практически Энергосберегающая силиконова Автомобилна Led Лента околната Светлина Гъвкава

BGN 14.81

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен е от висококачествена силиконова тръба + led, енергоспестяващ, траен и има дълъг срок на службаМоже да се използва не само за украса на колата, но и като на витрините в магазините, костюми за партита и паради, производство на детски играчки и модели, комплекти за нощен риболов, аварийно осветление и т. Гъвкав и водоустойчив, може да се огъват във всякаква форма и нарязани на всяка дължина с висока практичност.Общата дължина е 5 метра, което е достатъчно за употреба, не трябва да се тревожи за липсата на употреба.Тънка медна тел, покрита люминофором, ще излъчват светлина.Неговите меки и гъвкави характеристики го правят изключително подходящ за използване навсякъде в сайта.Изработен е от висококачествена силиконова тръба + led, енергоспестяващ, траен и има дълъг срок на служба.Може да се използва не само за украса на колата, но и като на витрините в магазините, костюми за партита и паради, производство на детски играчки и модели, комплекти за нощен риболов, аварийно осветление и т. Гъвкав и водоустойчив, може да се огъват във всякаква форма и нарязани на всяка дължина с висока практичност.Общата дължина е 5 метра, което е достатъчно за употреба, не трябва да се тревожи за липсата на употреба.Тънка медна тел, покрита люминофором, ще излъчват светлина.Неговите меки и гъвкави характеристики го правят изключително подходящ за използване навсякъде в сайта. Изработен е от висококачествена силиконова тръба + led, енергоспестяващ, траен и има дълъг срок на служба. Тънка медна тел, покрита люминофором, ще излъчват светлина.Неговите меки и гъвкави характеристики го правят изключително подходящ за използване навсякъде в сайта. Може да се използва не само за украса на колата, но и като на витрините в магазините, костюми за партита и паради, производство на детски играчки и модели, комплекти за нощен риболов, аварийно осветление и т.