Креативна Лекота Удобен Мултифункционален стол за обучение, Компютърен стол с Десктоп дъска за Конферентни зали на открито, Стол за класната стая, на Стол с облега?
  • New

Креативна Лекота Удобен Мултифункционален стол за обучение, Компютърен стол с Десктоп дъска за Конферентни зали на открито,

BGN 19.54

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

5 Висококачествени столове за вашия комфортен и здравословен начин на живот. Му може да се движи, седалката лесно, трайно и е подходящ за всички видове стилове на оформяне и случаи. Высокоэластичная на повърхността на седалката, пълна еластичност, отвеждане на топлина, отвеждане на влагата. Приложими случаи : конферентна зала, ресторант, офис, кабинет, спалня, в класната стая, кафене, бар, спалня. удобна възглавница, дебела повърхност на седалката, липсата на деформация.Дишащи и удобни, екологично чист. Висококачествени столове за вашия комфортен и здравословен начин на живот. Му може да се движи, седалката лесно, трайно и е подходящ за всички видове стилове на оформяне и случаи. Высокоэластичная на повърхността на седалката, пълна еластичност, отвеждане на топлина, отвеждане на влагата. Приложими случаи : конферентна зала, ресторант, офис, кабинет, спалня, в класната стая, кафене, бар, спалня. удобна възглавница, дебела повърхност на седалката, липсата на деформация.Дишащи и удобни, екологично чист.В нашия магазин представя различни стилове, столове с различни функции, надявам се, вие сте в състояние търпеливо да разглеждат и купуват понравившиеся стоки. : Материал : метал Цвят : вижте на снимката. Размер : 45*49*82 вижте Приложими сцена : среща на компании, възрастни, обучение на студенти, офиси и т.; : Характеристики : Лесна за полагане, избор от екологично чисти материали, висока устойчивост на износване, спестяване на пространство, удобен и бърз за използване; : Функции : една част на облегалката на седалката, с ергономичен дизайн за защита на вашето здраве, възглавници от еластичен плат с висока плътност, износоустойчиви, дишащи; : Съвети : Този продукт не съдържа други аксесоари, ние ви гарантираме най-добрите интереси на своите клиенти; : Бъдете сигурни в покупката-така че, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.