Сгъваем ръчен фен OMyTea® Landscape 8,27 инча (21 см) - с филтър ръкав за защита на подаръци - Японски Ретро ретро-стил (морски вълни Канагавы)
  • New

Сгъваем ръчен фен OMyTea® Landscape 8,27 инча (21 см) - с филтър ръкав за защита на подаръци - Японски Ретро ретро-стил (морски

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Всяка година пътуваме по света в търсене на нови и вълнуващи тенденции в областта на ръчно сгъваеми ветрилаТози опит ни позволи значително да се разшири гама от нашите продукти и да предложи уникални.Ние предоставяме на всеки клиент най-доброто обслужване и топла приятелска усмивка при всяка поръчка.Знаем стойността на сарафанного радио, затова ние ще правим всичко възможно, за да се уверим, че сте напълно доволни от покупката си.Много от нашите клиенти се свързват към приятелите и семейството си и се връщат при нас отново и отново.Вдъхновени от личната ви колекция пури в ограничени бройки и антични луксозни ръчни ветрила.Перфектен размер, за да се побере в чантата си.Елегантен текстилен калъф за защита.Идеален аксесоар за сватби, партита или деня на конните надбягвания.Всеки път, когато искате да се инжектира гламуру на стария свят модерен нюанс.Прекрасна идея за подарък за приятели или семейства, переезжающих в нов дом или офис.Помогнете на жените в период на менопаузата охлаждане на тялото по всяко време при поява на приливите и отливите.Най-добрите подаръци за вашите семейства, приятели.Прекрасни подаръци за всички на фестивала. ❤【OMy Tea】 Произвежда най-сгъваеми преносими вентилатори. ❤【МАТЕРИАЛ】 100% ръчно изработени от коприна и бамбук. ❤【РАЗМЕРИ】 се Отваря до 8,27 х 15 сантиметра, се сгъва до 8,27 х 1 х 0,4 инча. ❤【Landscape】 - това е най-популярната серия сгъване на ръчни ветрила OMy Tea, които са идеални за подаръци. ❤【Инфинити ръчно фен】 чудесно за поддържане на прохладата, гореща светкавица, бижута, танци, сценични изяви, сватби, църкви, партита и е идеален подарък за рожден Ден, Нова година, Свети Валентин, Ден на майката, Ден на бащата, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа. ❤【OMy Tea】 Произвежда най-сгъваеми преносими вентилатори. ❤【МАТЕРИАЛ】 100% ръчно изработени от коприна и бамбук.