Joygown Бохемски Тюрбан За Малки Момичета, с Превръзки на глава от населението с Лък за Деца, Тюрбан, Превръзка на главата със Заек, Шапки с Преминаването на възел, опак?
  • New

Joygown Бохемски Тюрбан За Малки Момичета, с Превръзки на глава от населението с Лък за Деца, Тюрбан, Превръзка на главата

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Еластичната закопчалкатаПакетът включва : 8ШТ различни цветове превръзка на главата.Ширина оголовья : 2,56 инча.Обиколката на плоски измерване : 13,78 инча; Дължина banta : 5.Можете също да изберете предпочитания от вас цветове и количества от този стил, само на 8 бр. Красив дизайн може да подчертае контурите на детска личика, нека детето изглежда по-елегантно и мило.Причина : всеки ден, Коледа, детски душ, рожден ден, парти, игри, спорт, семейни снимки, сувенири, почивка и т. Характеристики : 1. Елегантни и уникални дизайнерски Фантастични аксесоари за коса за чанти за коса, обувки, дрехи или друг специален повод; 2.Те са с високо качество, лесни и удобни за употреба; 3. Вие ще получите много чалми в различни цветове, подходящи за всеки повод и по всяко време на годината; 4. Те добре са подходящи за бебета, деца малки деца, момичета и жени, дори, всички те са на 100% обвързани възел ръчна изработка, идеален подарък за себе си, приятелите или семейството.Параметри : Цвят : 8 цвята Състояние : 100% чисто нова.Пратката включва : 8 х чалми на главата на Нашите услуги : Можете също да изберете която ви харесва цвета и количество в същия стил, само на 8 бр. Например, 3 светло синя, 5 жълти.Просто изпратете ни кратко съобщение за вашия изискването, приложена снимка е нашата стойност.Изпратихме ще набор, показан на снимката, ако не е имало съобщения за специални изисквания.