Homoyoyo Бъркалки За кафе, Мешалка за Коктейли, 3 бр., Битови Лъжичка За Разбъркване, Многофункционални Пръчки За Разбъркване, Удобни Лъжици За Смесване, Пръчици За Разб?
  • New

Homoyoyo Бъркалки За кафе, Мешалка за Коктейли, 3 бр., Битови Лъжичка За Разбъркване, Многофункционални Пръчки За Разбъркване,

BGN 6.26

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Има широк спектър на приложение и подходящ за всички видове кафе, мед, напитки и сладкишиИнтелигентен дизайн, удобно усещане за ръце.Можете да го използвате с удоволствие и удобство.Материал от неръждаема стомана прави лъжичка устойчив, издръжлив и не податливи на корозия.Продуктът е с гладка повърхност, и по-лесно за почистване.Му могат да се перат на ръка или в съдомиялна машина.Благодарение на старателно полирана гладка повърхност лъжичка няма да навреди на устата.Може да се използва за смесване на кафе, десерти и др Описание Това е един практичен лъжица за смесване.Изработен е от материал от неръждаема стомана, можете да бъдете сигурни за употреба.Изящна изработка изработка и тънка полиране правят практични за употреба.Дълга дръжка може да се използва за смесване на кафе, употребата на десерта и така нататък.Характеристики - Цвят : розово злато - Материал : неръждаема стомана - Размер : 19,00 X1,00 X1,00 см / 7,47 X0,39 X0,39 инча - Материал неръждаема стомана прави лъжичка устойчив, издръжлив и не податливи на корозия. - Интелигентен дизайн, удобно усещане за ръце.Можете да го използвате с удоволствие и удобство. - Продуктът е с гладка повърхност и по-лесно за почистване.Му могат да се перат на ръка или в съдомиялна машина. - Широк спектър на приложение и подходящ за всички видове кафе, мед, напитки и сладкиши. - Благодарение на старателно полирана гладка повърхност лъжичка няма да навреди на устата.Може да се използва за смесване на кафе, десерти и т. - Цвят : rose gold. - Размер : 19x1 виж Предпоставка включва 3 х пръчици за разбъркване.