Малки сладки фиби за коса AnK за деца и юноши, 3 броя, игли за коса за малки момичета, щипки за подреждане, картонени красиви фиби с шарките на животни и плодове за рожд?
  • New

Малки сладки фиби за коса AnK за деца и юноши, 3 броя, игли за коса за малки момичета, щипки за подреждане, картонени красиви

BGN 1.59

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Сладки стилове】 Един комплект включва 3 бр няколко фигури с хубав дизайн във формата на животни.Перфектно изпълнена скоби са с дължина от 1,18 инча до 2,4 инча. 【Различни модели и цветове】 Популярните модели в ярки цветове, подходящи за различни видове облекло, цвят на косата и прическам, благодарение на които вашето момиченце ще се открояват всеки ден. 【Високо качество】 Тези щипки за коса са изработени ръчно от висококачествена смола, много здрави и издръжливи. устойчив на падане.Еластични ленти за коса, много са устойчиви, могат здраво задържане на косата и няма да навредят на тях.Скоби могат да стоят добре и не оторвутся.Тя е толкова лесно в чорап, че си момиче дори няма да забележите, че тя има нещо в косата. 【Универсално използване】 Идеален набор от заколок за коса за деца, юноши и жени.Идеално място за провеждане на рождени дни, партита, събития училище, празници и още много други. 【Безпроблемно обслужване на клиенти】 Ние твърдо стоим зад нашите продукти.Всеки продукт Ank идва с безгрижно за срок от 12 месеца и приятелско обслужване на клиенти.По въпроси, свързани с качеството, се допуска замяна или връщане на средства. 【Сладки стилове】 Един комплект включва 3 бр. няколко фигури с хубав дизайн във формата на животни.Перфектно изпълнена скоби са с дължина от 1,18 инча до 2,4 инча. 【Различни модели и цветове】 Популярните модели в ярки цветове, подходящи за различни видове облекло, цвят на косата и прическам, благодарение на които вашето момиченце ще се открояват всеки ден. 【Високо качество】 Тези щипки за коса са изработени ръчно от висококачествена смола, много здрави и издръжливи. устойчив на падане.Еластични ленти за коса, много са устойчиви, могат здраво задържане на косата и няма да навредят на тях.Скоби могат да стоят добре и не оторвутся.Тя е толкова лесно в чорап, че си момиче дори няма да забележите, че тя има нещо в косата.